Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai mulţi jucători de la FCSB şi CFR în pericol de suspendare înaintea marelui derby dintre cele două formaţii

Mai mulţi jucători de la FCSB şi CFR în pericol de suspendare înaintea marelui derby dintre cele două formaţii

Fotbal

Comentarii

Jucătorii de la FCSB în pericol de suspendare sunt Risto Radunovic, Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Vali Creţu, în timp de la CFR vor lipsi Crisi Manea, William Soares, Alex Chipciu, Valentin Costache, Ciprian Deac şi Mario Rondon în cazul în care vor fi avertizaţi de arbitru cu galben în meciul cu Poli Iaşi.

Vineri, 19 martie de la ora 20:30, FCSB va juca pe teren propriu în compania campioanei CFR, în derby-ul etapei. Ambele formaţii sunt în pericol de a avea un număr mare de indisponibili. FCSB are 4 jucători în pericol de suspendare în timp ce campioana României are un număr de 6 fotbalişti aflaţi la un cartonaş galben de suspendare.

FCSB va juca cu UTA sâmbătă, 13 martie, în timp ce formaţia din Cluj va primi vizita ultimei clasate, Poli Iaşi, duminică, 14 martie. Jucătorii de la FCSB în pericol de suspendare sunt Risto Radunovic, Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Vali Creţu, în timp de la CFR vor lipsi Crisi Manea, William Soares, Alex Chipciu, Valentin Costache, Ciprian Deac şi Mario Rondon în cazul în care vor fi avertizaţi de arbitru cu galben în meciul cu Poli Iaşi.

CFR nu îl va avea nici pe Edi Iordănescu pe banca tehnică după ce acesta a fost suspendat de Comisia de Disciplină pentru două etape după ce a protestat la adresa arbitrului Adrian Cojocaru.

În momentul de faţă atât FCSB cât şi CFR au câte 57 de puncte în clasament şi ocupă primele două locuri. Doar U Craiova mai poate emite pretenţii la primul loc în afara celor două în acest sezon. Formaţia din Craiova este la 7 puncte în spatele celor două.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare