Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai mulţi jucători din Craiova Maxim şi Rapid vor participa vineri seară la un spectacol de peste 3 ore la Sala Palatului din Bucureşti

Mai mulţi jucători din Craiova Maxim şi Rapid vor participa vineri seară la un spectacol de peste 3 ore la Sala Palatului din Bucureşti

Diverse

Comentarii

Spectacolul "Remember Cenaclul Flacăra - Adrian Păunescu", care va avea loc vineri la Sala Palatului, se va ţine cu casa închisă! La eveniment vor participa mai mulţi jucători ai Craiovei Maxima, ai Rapidului, dar şi alţi sportivi reprezentantivi pe care îi are România.

Potrivit lui Andrei Păunescu, Cenaclul Flacăra, o puternică mişcare de cultură tânără şi nonconformistă din Europa de Est, a reunit peste 2.000 de manifestări, care au avut loc între 1973 şi 2010, la care au participat peste şapte milioane de spectatori. 

La conferinţa de presă a fost prezent şi managerul general al Clubului de fotbal Rapid, Ovidiu Burcă, care a adus un omagiu lui Adrian Păunescu, pentru crearea imnului echipei. Cenaclul Flacăra a avut chiar şi o echipă de fotbal care a disputat, de-a lungul celor circa 10 ani de activitate, peste o sută de partide, cu diverse echipe din ţară, nefiind niciodată înfrântă.

El a informat că numeroşi membri ai Cenaclului Flacăra se reunesc vineri pentru o întâlnire de trei ore cu publicul, "într-un eveniment excepţional de muzică, poezie şi dialog", la şapte ani de la dispariţia poetului Adrian Păunescu (20 iulie 1943 — 5 noiembrie 2010), cel care a înfiinţat, a condus şi prezentat cenaclul timp de 37 de ani (1973 — 2010).

Afla mai multe despre: craiova maximarapidcenaclu flacaraspectacolsala palatuluieveniment 

viewscnt
Articole similare