Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mai prost de atât nu se poate”. Dinamo, evaluată de Florin Răducioiu! Cuvinte grele pentru Bonetti: ”Cine e vinovat, decât antrenorul?” | EXCLUSIV

”Mai prost de atât nu se poate”. Dinamo, evaluată de Florin Răducioiu! Cuvinte grele pentru Bonetti: ”Cine e vinovat, decât antrenorul?” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Florin Răducioiu a vorbit despre parcursul fostei echipe, Dinamo, care a pierdut ultimele cinci meciuri fără să marcheze, încasând 13 goluri.

Parcursul slab al lui Dinamo din ultimele etape s-a culminat cu o umilinţă în faţa marii rivale, 6-0, pe Arena Naţională. Şase marcatori diferiţi a avut FCSB-ul, care s-a jucat cu defensiva ”câinilor”, mai ales după eliminarea lui Steliano FIlip, din minutul 37, când scorul era doar 1-0.

A fost un rezultat cu adevărat umilitor pentru Dinamo, iar înfrângerea cu formaţia ”roş-albastră” a fost ultima picătură pentru Bonetti. Italianul a postat un mesaj de la revedere pentru fani, deşi clubul nu a anunţat oficial despărţirea de acesta.

Vorbind fără să ştie cu siguranţă că Dario Bonetti are să plece de la Dinamo, Florin Răducioiu a avut critici dure pentru italian. Membrul Generaţiei de Aur consideră că antrenorul este de învinuit pentru rezultatelele slabe, însă a dezvăluit că i-ar mai fi dat câteva meciuri să îndrepte parcursul echipei.

Dinamo, evaluată de Florin Răducioiu

S-au luat foarte multe goluri, n-am marcat de foarte mult timp, cine e vinovat, decât antrenorul? Şi aici Dario, din păcate, ar trebui să-şi pună nişte semne de intrebare foarte mari şi să inţeleagă că e o situaţie foarte complicată şi trebuie să redreseze într-un fel sau altul aceasta echipă, din punct de vedere moral mai ales.

Eliminarea lui Filip nu e motiv pentru a căuta scuze, echipa trebuia să fie mult mai agresivă, mai atentă în apărare şi să nu dea prilejul celor de la FCSB să marcheze cu aşa uşurinţă. Au fost trei sau patru goluri din lovitură liberă, inadmisibil!

Semne de întrebare asupra antrenorului evident că mi le pun şi i-aş mai da puţin timp, dar nu mult, câteva meciuri, pentru a înţelege dacă poate cu adevărat, că această infrangere... Să urmeze o perioadă de motivare, să motiveze mai mult echipa şi să înţeleagă că mai prost decât atât nu se poate”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamodario bonettiflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare