Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai puţine driblinguri, mai puţină viteză, mai puţine şuturi imparabile la colţul lung. Arjen Robben şi-a anunţat retragerea. Mesajul răvăşitor al olandezului

Mai puţine driblinguri, mai puţină viteză, mai puţine şuturi imparabile la colţul lung. Arjen Robben şi-a anunţat retragerea. Mesajul răvăşitor al olandezului

Bayern Munchen

Comentarii

Mijlocaşul Arjen Robben, care s-a despărţit de Bayern Munchen în această vară, şi-a anunţat retragerea din fotbal, la vârsta de 35 de ani.

"M-am gândit mult de-a lungul ultimelor săptămâni. După cum ştiţi cu toţii, mi-am luat răgaz pentru a lua o decizie informată, după ultimul meu meci la Bayern Munchen. Şi am decis să îmi închei cariera de fotbalist profesionist.

Este, fără niciun dubiu, cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau în cariera mea. O decizie la care inima şi mintea mi s-au ciocnit. 

Dragostea pentru joc şi convingerea că încă mai poţi face faţă lumii întregi, în contrast cu realitatea în care lucrurile nu mai merg aşa cum îţi doreşti şi nu mai eşti băiatul de 16 ani care nu avea nicio idee despre accidentări.

În acest moment sunt în formă şi sănătos şi, ca fan al multor alte sporturi, mi-aş dori să rămân aşa în viitor. Prin urmare, voi renunţa definitiv, dar este mai bine aşa", a fost mesajul transmis de Arjen Robben, pentru De Telegraaf.

Robben şi-a început cariera la FC Groningen, după care a mai jucat la PSV Eindhoven, Chelsea şi Real Madrid, însă cea mai strălucită perioadă a petrecut-o în Bundesliga.

În ultimii zece ani, Robben a jucat la Bayern Munchen, club care a plătit 25 de milioane de euro pentru transferul său de la Real Madrid. În această perioadă, extrema olandeză a strâns 309 meciuri, 144 de goluri şi 101 assist-uri în tricoul echipei bavareze.

33 de trofee a cucerit Robben în cariera sa, dintre care 21 la Bayern

96 de meciuri şi 37 de goluri a strâns Robben la naţionala Olandei, din care s-a retras în 2017

Afla mai multe despre: robben 

viewscnt
Articole similare