Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai rămâne Ilie Poenaru la Academica Clinceni? "Merg acolo unde sunt dorit!" Ce a spus antrenorul ilfovenilor

Mai rămâne Ilie Poenaru la Academica Clinceni? "Merg acolo unde sunt dorit!" Ce a spus antrenorul ilfovenilor

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a remizat în deplasare din Bănie, scor 0-0, contra Universităţii Craiova.

Academica Clinceni poate termina sezonul pe locul 5, dacă FC Botoşani nu obţine un rezultat pozitiv împotriva lui Sepsi. Ilie Popenaru a fost antrenorul revelaţie din acest sezon, iar la sfârşitul meciului a vorbit despre viitorul său. El a declarat că va alege echipa unde este dorit şi echipa unde are codiţiile necesare pentru jucătorii săi.

"E un 0-0 echitabil pentru ambele echipe. Nici noi n-am riscat foarte mult, nici noi nu ne-am prezentat cum am făcut în ultima partidă. Cred că am arătat şi am demonstrat unora care ne-au criticat foarte dur şi din păcate, mai sunt şi antrenori care au trecut şi ei prin anumite momente şi situaţii de genul, cred că am demonstrat că am făcut puncte, nu zero puncte, am demonstrat ce căutăm în acest play off.

Sunt, dar vom vedea, ştiu ce e mai bine pentru mine, ce-mi doresc şi ce vreau să fac, nu aleg niciodată cu inima sau sufletul, aleg din punct de vedere profesional şi acolo unde sunt dorit foarte mult, acolo unde am condiţiile pe care le vreau pentru echipă, acolo voi merge", a spus Ilie Poenaru.  

 

Afla mai multe despre: ilie ponaru 

viewscnt
Articole similare