Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai rău ca Alibec şi Budescu la un loc! Un fotbalist din Bolivia şi-a luat antrenorul la bătaie după ce a fost schimbat!

Mai rău ca Alibec şi Budescu la un loc! Un fotbalist din Bolivia şi-a luat antrenorul la bătaie după ce a fost schimbat!
Comentarii

Un jucător din prima ligă boliviană şi-a ieşit din minţi când a văzut că antrenorul său a decis să-l schimbe!

Meciul Sport Boys – Nacional Potosi, din etapa a 13-a din prima ligă din Bolivia a fost scena unor evenimente incredibile. În minutul 34, la scorul de 0-0, antrenorul oaspeţilor, argentinianul Edgardo Malvestiti, a decis să-l schimbe pe brazilianul Thiago Dos Santos, cu Eliseo Dury. Brazilianul n-a digerat prea uşor schimbarea şi a avut o reacţie care a făcut înconjurul lumii!

„În faţa colegilor n-am de ce să-mi prezint scuze, deoarece şi ei au spus pe rând «Cu acest antrenor nu pot să mai lucrez». Problema nu e numai la mine. Astăzi eu am reacţionat aşa, dar mâine o poate face altul. Pentru cei care nu înţeleg, vă spun eu cum stau lucrurile la acest club. Nimeni nu e fericit cu acest antrenor, nimeni nu-l suportă. Toţi m-au întrebat ce e cu acest antrenor, fiindcă nu puteam să am o astfel de reacţie fără un «istoric» aparte”, a declarat jucătorul agresiv.

Afla mai multe despre: bataiealibecbudescureactiesi-a batut antrenorul 

viewscnt
Articole similare