Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai rău nu se poate! Decăderea naţionalei, anunţată de un fost internaţional: "Acum ne dorim să ne mai bată o dată Albania"

Mai rău nu se poate! Decăderea naţionalei, anunţată de un fost internaţional: "Acum ne dorim să ne mai bată o dată Albania"

Echipa națională

Comentarii

Andrei Prepeliţă (34 de ani) a jucat la Campionatul European din 2016 şi îşi aduce aminte cum meciul cu Albania, care i-ar fi permis României să meargă mai departe, a fost văzut ca o mare nereuşită, însă în contextul actual, prezenţa la acel turneu final a fost chiar o performanţă.

La Campionatul European din Franţa, din 2016, România a pierdut meciul de deschidere cu ţara gazdă, a făcut egal cu Elveţia, iar în ultima partidă din grupă, avea şansa să se califice mai departe cu o victorie împotriva Albaniei, însă "tricolorii" au pierdut şi meciul a însemnat o mare dezamăgire pentru tot fotbalul românesc. Patru ani mai târziu, România a pierdut chiar înainte de a avea şansa de a juca un meci decisiv pentru calificarea la Euro. 

Fostul internaţional şi actualul căpitan de la FC Argeş, Andrei Prepeliţă, îşi aduce aminte de acel meci şi îl compară cu situaţia actuală de la echipa naţională.

"După Euro am trăit cu impresia că a fost un meci slab cu Albania. Acum vreun an de zile am revăzut meciul. Am controlat de la un capăt la altul. A fost o presiune şi atunci, dacă câştigam îmi aduc aminte că mergeam mai departe.

A fost un meci, dar atunci ajunsesem la Euro după un parcurs foarte bun în grupă. Acum ne dorim să ajungem acolo, să ne mai bată o dată Albania", a declarat Prepeliţă la finalul meciului dintre FC Argeş şi Astra Giurgiu. 

14 selecţii are la echipa naţională fostul jucător de la FCSB. 

Afla mai multe despre: andrei prepelitaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare