Experiențe împreună.
You are here:

Mai rezistă Hagi în campionatul României? ”Trebuie să plece. În România nu poate obţine mai mult decât a obţinut”

Mai rezistă Hagi în campionatul României? ”Trebuie să plece. În România nu poate obţine mai mult decât a obţinut”

Gheorghe Hagi a reuşit să câştige titlul în Liga 1, anul trecut, iar fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, este de părere că ăsta e maximum din ce-a putut obţine ”Regele” în campionatul nostru şi că e momentul potrivit să facă pasul către o echipă din străinătate.

Sandu consideră că e momentul potrivit ca Hagi să semneze un angajament cu o echipă din străinătate: ”Din punctul meu de vedere Hagi trebuie să plece. El în România nu poate să obţină mai mult decât a obţinut acum, vorbesc de club, ca antrenor de club, a ieşit campion. E momentul în care el trebuie să explodeze undeva internaţional”.

Fostul conducător al Federaţiei Române de Fotbal este de părere că Academia de fotbal ”Gheorghe Hagi” nu ar avea de suferit pentru că acolo există oameni cu experinţă care-şi fac foarte bine treaba. ”De academie în niciun caz (n.r. - nu se alege praful). Pentru că el are oamenii deja formaţi acolo. Oamenii ştiu ce au de făcut, eu am fost acolo de câteva ori”, a declarat Mircea Sandu la Telekom Sport.

Comentarii
viewscnt