Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai sunt şi veşti bune la Dinamo! EXCLUSIV "Câinii" au trecut la prelungiri de contracte

Mai sunt şi veşti bune la Dinamo! EXCLUSIV "Câinii" au trecut la prelungiri de contracte

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea, noul antrenor al formaţiei Dinamo Bucureşti, a anunţat că o parte dintre jucătorii cărora le expirau contractele, au acceptat deja noile propuneri.

Noul antrenor al dinamoviştilor anunţă că fotbaliştii săi şi-au primit şi o parte din drepturile financiare: "Starea băieţilor este ok pentru că ei au primit o parte din drepturile financiare înainte să intre în cantonament şi vor primi o altă parte până începe campionatul şi au reacţionat...ştiu că este o perioadă dificilă" a mărturisit tehnicianul "câinilor" pentru Telekom Sport.

O parte dintre jucătorii cărora le expiraul contractele cu Dinamo au acceptat deja noile propuneri, spune Mihalcea: "Mulţi dintre jucători au semnat prelungirea contractelor, mai sunt discuţii la doi jucători, sunt convins că se vor rezolva săptămâna viitoare, până începe campionatul"

"Va fi un campionat atipic, un campionat în care se vor juca din 3 în 3 zile meciuri plus că se leagă şi campionatul viitor. Un campionat pe care îl vom reîncepe după o pauză de două luni forţată şi una de pregătire. Vrem să trecem la planul doi, să putem să ne antrenăm în grupuri cât mai mari şi să facem meciuri amicale. Sunt necesare aceste meciuri amicale pentru a da o formă mult mai bună jucătorilor.  Cred ca vi fi dificil dacă nu vom avea posibilitatea să avem şi jocuri între noi, doar din antrenamente şi pe o perioadă destul de scurtă cu echipa nu cred că poţi să intri foarte repede în formă şi să ai o prestaţie destul de bună. Suntem deja în contact cu echipe de liga 1 şi a doua şi aşteptăm să ne formăm un program, dar înainte de toate aşteptăm deciziile Ministerul, Federaţiei de a ne lăsa să facem astfel de jocuri" a mai adăugat Mihalcea, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Antrenorul dinamovist a împlinit duminică, 44 de ani. Fostul secund al lui Cosmin Contra a mai antrenat în cariera sa Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA şi CS Mioveni. Ca jucător a evoluat în Ştefan cel Mare între 1996 şi 2001, dar şi in stagiunea 2004-2005.


 

Afla mai multe despre: dinamomihalcea 

viewscnt
Articole similare