Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai supărat ca niciodată! Ouzounidis: ”Noi am jucat azi? Aştept explicaţii de la jucători! Mai bine băgăm echipa a doua cu FCSB”

Mai supărat ca niciodată! Ouzounidis: ”Noi am jucat azi? Aştept explicaţii de la jucători! Mai bine băgăm echipa a doua cu FCSB”
Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Golurile lui Deac şi Păun din repriza a doua au făcut diferenţa în favoarea formaţiei lui Edward Iordănescu. ”Noi am jucat azi? Am jucat 20-25 de minute foarte bine, apoi nu am mai jucat nimic. Aştept explicaţii de la jucători, să îmi spună de ce. Ăsta nu a fost fotbal şi pentru asta vreau să îmi cer scuze fanilor.” a spus Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, la finalul jocului.

Grecul şi-a continuat reproşurile: ”Nu am fost agresivi, am pierdut toate meciurile... ăsta nu e fotbal. Dacă ei nu mai cred, mai bine băgăm echipa a doua. Şi dacă ei cred că mai avem finala Cupei, că o să câştigăm finala Cupei şi totul o să fie ok, atunci fac o mare greşeală. Asta nu e evoluţie pentru un club ca al nostru. Timp de două, trei luni am avut o echipă foarte bună, iar într-o săptămână distrugem totul. De ce!? Aştept explicaţii de la jucători, chiar le-am cerut să îmi spună de ce.” a reacţionat Ouzounidis.

”Mai bine băgăm echipa a doua cu FCSB. Să vedem iarăşi acest joc? Nu pot să accept, asta nu e echipa mea, nu e stilul meu. Nu pot să înţeleg cum au renunţat aşa la meci... chiar dacă scorul e 10-0, de ce te opreşti!? Nu mai credeau, au încetat să mai joace. E incredibil.” a mai spus Marinos Ouzounidis. CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Afla mai multe despre: ouzounidis 

viewscnt
Articole similare