Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai uniţi ca niciodată! Primul antrenament al echipei FC Nantes după dispariţia lui Sala va fi deschis publicului

Mai uniţi ca niciodată! Primul antrenament al echipei FC Nantes după dispariţia lui Sala va fi deschis publicului

Ligue 1

Comentarii

Antrenamentul echipei FC Nantes de joi, primul de la dispariţia lui Emiliano Sala, va fi deschis publicului, pentru a fi alături de suporteri, a anunţat, miercuri, clubul lui Ciprian Tătăruşanu.

"Familia FC Nantes este unită mai mult ca niciodată. De aceea, antrenamentul de joi va fi deschis publicului (în limita a 300 de persoane)", a anunţat clubul francez, care a precizat că şedinţa de pregătire va începe la ora locală 16.00 (ora 17.00 - ora României).

FC Nantes a instalat la centrul de antrenament un panou mare cu chipul lui Sala, pentru a permite fanilor să "se reculeagă, să depună flori şi să aprindă lumânări".

 

 

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: fc nantesantrenamentemiliano sala 

viewscnt
Articole similare