Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai vin şi veşti bune! Doi jucători din La Liga s-au vindecat de noul coronavirus

Mai vin şi veşti bune! Doi jucători din La Liga s-au vindecat de noul coronavirus

La Liga

Comentarii

Doi jucători ai echipei Betis Sevilla au avut noul coronavirus, dar acum au fost testaţi negativ cu Sars-CoV-2, informează marca.com.

niţial, postul Cadena Ser a anunat că trei jucători au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Dintre aceştia, doi ar fi fost asimptomatici.

O sursă din cadrul grupării andaluze a dezminţit această informaţie pentru Mundo Deportivo, însă clubul nu a făcut-o oficial.

Duminică, marca.com, citând presa locală, a precizat că este vorba doar de doi jucători care au avut boala Covid-19. Aceştia au ieşit pozitiv la testul pentru anticorpii anti-Sar-Cov-2, dar negativ la noul coronavirus. Tot cu rezultate negative la testul pentru Sars-CoV-2 au fost şi ceilalţi fotbalişti din lot.

Până în prezent, în LaLiga au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus trei jucători: Alex Remiro - Real Sociedad, Yangel Herrera  - Granada şi Renan Lodi - Atletico Madrid.

Fotbaliştii din prima ligă spaniolă au efectuat teste pentru depistarea cazurilor de infectare cu Sars-C0V-2, în vederea reluării antrenamentelor.

Afla mai multe despre: betis sevillacoronavirus 

viewscnt
Articole similare