Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Mai vreau jucători” Liviu Ciobotariu a pus piciorul în prag la Voluntari. Ce spune despre noua funcţie primită de Gabi Tamaş

„Mai vreau jucători” Liviu Ciobotariu a pus piciorul în prag la Voluntari. Ce spune despre noua funcţie primită de Gabi Tamaş

Superliga

Comentarii

FC Voluntari s-a reunit pentru pregătirea noului sezon de Liga I.

Jucătorii s-au reunit sub comanda lui Liviu Ciobotariu, antrenorul cu care au încheiat precedentul sezon.

„Îmi doresc să existe concurenţă pe posturi, asta înseamnă că trebuie să mai aducem jucători. Sunt restanţe salariale, dar nu mari, dar sunt întârzieri peste tot. Vor intra acum săptămâna asta salariile restante”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari.

Gabriel Tamaş (37 de ani) a fost anunţat oficial în funcţia de preşedinte la FC Voluntari. Tamaş a avut un rol esenţial în salvarea de la retrogradare a celor de la Voluntari. 

Întrebat despre Gabi Tamaş, tehnicianul a mărturisit: „Gabi Tamaş este căpitanul echipei, este un jucător de bază al nostru, un jucător de care avem mare nevoie. Important pentru el este să menţină pregătirea pe care o face, este un exemplu pentru ceilalţi, se pregăteşte foarte bine. Eu îl iau în calcul ca şi jucător. Dacă îşi va face activitatea cum îşi face ca jucător atunci cu siguranţă o să ajungă un conducător foarte bun”.

  • 67 de selecţii are Gabi Tamaş la prima reprezentativă a României

 

Afla mai multe despre: fc voluntarigabi tamas 

viewscnt
Articole similare