Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mâine avem noul clasament FIFA în baza căruia se vor stabili urnele valorice pentru tragerea la sorţi a CM 2022

Mâine avem noul clasament FIFA în baza căruia se vor stabili urnele valorice pentru tragerea la sorţi a CM 2022

Fotbal

Comentarii

România va fi în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor preliminariilor CM din 2022.

Programată joi, actualizarea clasamentului FIFA s-a realizat şi a fost publicată pe site-ul forului mondial pentru câteva minute. Ulterior, FIFA a revenit şi a comunicat asociaţiilor naţionale că actualizarea se va face, de fapt, vineri, amânare pricinuită de decesul lui Diego Armando Maradona, informează FRF.

"Din dorinţa de a informa cât mai prompt şi corect iubitorii fotbalului, echipa frf.ro a elaborat şi promovat pe canalele oficiale de comunicare materialele ce reflectă noua ierarhie publicată temporar pe site-ul oficial FIFA. Acestea vor fi prezentate mâine, după decizia FIFA de a relua publicarea", a precizat forul de la Casa Fotbalului.

În baza clasamentului FIFA din noiembrie 2020 se vor stabili urnele valorice pentru tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2022 Qatar, programată pe 7 decembrie.

În luna noiembrie, România a câştigat la masa verde meciul cu Norvegia, a terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Irlanda de Nord, ambele partide în Liga Naţiunilor, şi a învins, acasă, reprezentativa din Belarus, într-un amical, scor 5-3.

În urma acestor rezultate, România va fi în urna a doua valorică la tragerea la sorţi a grupelor preliminariilor CM din 2022.

Postat de Andrei Badea

Afla mai multe despre: echipa nationala 

viewscnt
Articole similare