Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mâine când mă trezesc o să înnebunesc". Erik Lincar, şocat după ce Turris a pierdut promovarea la ultima fază a meciului cu Rapid!

"Mâine când mă trezesc o să înnebunesc". Erik Lincar, şocat după ce Turris a pierdut promovarea la ultima fază a meciului cu Rapid!

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui Turris, Erik Lincar, şi-a găsit cu greu cuvintele, după ce echipa sa a ratat în ultimele secunde ale meciului cu Rapid promovarea în Liga 1.

Rapid şi Turris au încheiat la egalitate, scor 1-1, iar giuleştenii au obţinut un punct la ultima fază a meciului. Tocmai reuşita gazdelor i-a aruncat pe oaspeţi în afara locurilor promovabile: 

"Nu cred că s-a mai întâmplat nici când... Doar când eram jucător, când am luat campionatul împotriva Rapidului, dar mi-e greu să vorbesc în momentele astea. Tot ce s-a întâmpalt pe final a fost nedrept. Eram promovaţi direct. Sunt foarte dezamăgiţi jucătorii, le va fi foarte greu după această uzură mentală, va fi greu în următorul sezon din Liga 2. Îi felicit, îi iubesc am crezut până la final, dar în a doua repriză mi s-a părut un vânt din spate pentru egal şi nu am înţeles de ce. Dar acesta e fotbalul imprevizibil, trebuie să fim puternici şi să credem în şansa noastră. 

I-am reproşat lui Feşnic... Feşnic e bun, dar tot ce s-a întâmplat... Nu zic că s-a întâmplat, dar nu a văzut auturi, henţuri, tuşierul la fel. Sunt zile şi zile pentru fiecare şi asta e. Pe vremuri era un vânt şi-l ştim, simţi când o echipă e împinsă de la spate. Le mulţumesc jucătorilor pentru acest sezon, mâine când mă trezesc o să înnebunesc. Am fost la un minut de Liga 1. Felicit echipele promovate, înseamnă că au meritat", a declarat antrenorul lui Turris. 

Play-off-ul Ligii a 2-a s-a încheiat, duminică, în urma partidelor din etapa a cincea fiind stabilite cele două promovate în Liga I, UTA Arad şi FC Argeş, dar şi formaţia care va juca la baraj pentru accederea în primul eşalon, CS Mioveni.

FC Argeş a beneficiat de faptul că FC Rapid a egalat în meciul cu Turris pe final, în minutul 90+7. Dacă nu ar fi fost golul egalizator al rapidiştilor, Turris ar fi încheiat pe locul doi şi ar fi promovat.

Rezultatele ultimei etape a play-off-ului:

  • CS Mioveni – FC Petrolul 1-2
  • Fotbal Club Rapid – Turris-Oltul Turnu Măgurele 1-1
  • Campionii FC Argeş – UTA Arad 1-1

Clasamentul final: 1. UTA Arad – 30 de puncte, 2. FC Argeş – 27 de puncte, 3. CS Mioveni – 27 de puncte, 4. Turris – 26 de puncte, 5. FC Rapid – 25 de puncte, 6. Petrolul – 25 de puncte. 

Afla mai multe despre: erik lincarturris 

viewscnt
Articole similare