Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mâine noapte are loc lupta secolului în box, confruntarea dintre Mike Tyson (Iron Mike) şi Roy Jones Jr. (Captain Hook)

Mâine noapte are loc lupta secolului în box, confruntarea dintre Mike Tyson (Iron Mike) şi Roy Jones Jr. (Captain Hook)galerie foto

Sporturi

Comentarii

Meciul se va disputa pe STAPLES Center din Los Angeles, California. Este ultimul meci al carierei pentru ambii luptători.

Au mai rămas câteva ore până la cel mai aşteptat meci de box. După 16 ani, Iron Mike revine în ring pentru lupta cu Captain Hook. Multă lume nu a crezut că este posibil ca Mike Tyson să poată ajunge într-o formă bună pentru a boxa, însă acesta le-a demonstrat contrariul şi la 16 ani de la ultima sa luptă, este gata să revină pentru un ultim meci.

"Într-un timp aveam cu 40 de kg peste greutatea mea normală, eram dependent de cocaină şi de băutură. Atunci m-am rugat la Allah şi mi-am spus că dacă scap de aceste vicii, îmi voi schimba viaţa. Eram gata să mă lupt cu Bob Slapp, dar, din diverse motive s-a ajuns la un alt meci, acesta cu Roy Jones Jr. Nici nu mai ştiu exact cum s-a întâmplat." a declarat Tyson pentru TMZ Sports.

Regulie pentru acest meci sunt ceva mai speciale:

Fiecare repriză va dura numai 2 minute în loc de 3 cât este normal. Lupta nu va avea un câştigător oficial. Cea mai ciudată regulă pare cea prin care KO nu este permis. Nu se ştie ce se va întâmpla în cazul în care unul din luptători îl va face totuşi KO pe adversar, KO neffind ceva voluntar. Rămâne de văzut în timpul luptei cât de "amical" va fi până la urmă acest meci.

Meciul va putea fi văzut şi în România sâmbătă noapte / duminică dimineaţă de la ora 04:00.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: mike tysonroy jones 

viewscnt
Articole similare