Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu a explicat motivele pentru care Alibec nu e titular nici la Astra: „Nu trebuie să-l supunem presiunii din partea presei”

Măldărăşanu a explicat motivele pentru care Alibec nu e titular nici la Astra: „Nu trebuie să-l supunem presiunii din partea presei”

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a treia a Ligii I, în direct la Telekom Sport.

„Ştiam că Sepsi joacă pe contre. Am avut şansă şi am marcat repede. Apoi, fiind foarte cald, am încercat să ţinem de minge şi ne-a reuşit. Din păcate, iar plătim tribut din cauza ratărilor. Ne-au dat gol, iar apoi am încercat să revenim. Căldura nu e o scuză încă. Avem jucători de atac foarte bun. Mă bucur că a înscris Laurenţiu, şi Azdren a jucat bine. Am spus de la început că Alibec va intra treptat. Nu trebuie să riscăm o accidentare cu el, dar nici să-l supunem presiunii din partea presei şi a publicului” - a spus Marius Măldărăşanu la Telekom Sport. 

„Ne-am dorit să câştigăm, dar n-am reuşit. Am pierdut două puncte din cauza noastră. Ne-am relaxat după gol şi le-am dat încredere. Când te relaxezi, plăteşti. Nu avem scuze, trebuia să fim mai deştepţi, să plimbăm mai mult mingea, să jucăm mai bine. Trebuie să analizăm greşelile şi să luăm trei puncte la Botoşani. Ştiam de la început că Sepsi se apără şi joacă pe contraatac. Trebuia să fim mai organizaţi. Nu e rău acest start de sezon, dar era bine să luăm şapte puncte” - a spus Azdren Llullaku la Telekom Sport. 

„Îi dedic golul soţiei mele. Îi mulţumesc. Am luat un punct şi e bine să luăm partea bună a lucrurilor. N-am pierdut niciun meci până acum, e ok. Cu siguranţă va fi un meci special pentru mine. Am petrecut timp frumos la Botoşani, sunt sigur că suporterii mă vor primi bine” - a spus Laurenţiu Buş la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: maldarasanullullakubusastrasepsi 

viewscnt
Articole similare