Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măldărăşanu şi FC Hermannstadt sunt lideri în Liga 2: ”Obiectivul e promovarea. Nu ne gândim la un obiectiv intermediar”

Măldărăşanu şi FC Hermannstadt sunt lideri în Liga 2: ”Obiectivul e promovarea. Nu ne gândim la un obiectiv intermediar”

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Unirea Constanţa, într-un meci din etapa a doua a ligii secunde.

Alhassan a fost omul meciului. Fotbalistul sibienilor a marcat primul gol, în minutul 56, apoi i-a pasat decisiv lui Balaure, pentru 2-0, în minutul 60.

FC Hermannstadt a plecat excelent în noua stagiune sub comanda lui Marius Măldărăşanu. Sibienii au două victorii în primele două runde ale sezonului:

”Îmi felicit jucătorii că pe un astfel de teren, au încercat să practice un fotbal bun. A trebuit ca în repriza a doua, la pauză, să schimbăm ceva. Important era sa nu luăm gol, pentru că eram sigur că vom da. Am spus-o de la inceput, obiectivul e promovarea, nici nu ne gandim la un obiectiv intermediar, cum ar fi playoff-ul” a spus antrenorul sibiebilor, la finalul partidei de la Techirghiol.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare