Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Malmo - CFR Cluj. Cotă bună pentru cel puţin două goluri la retur

Malmo - CFR Cluj. Cotă bună pentru cel puţin două goluri la retur

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Malmo - CFR Cluj Champions League 01.08.2018. Cota pentru cel puţin două goluri la acest meci este mai mult decât atractivă, ţinând cont de rezultatul din tur.

Ponturi pariuri Malmo - CFR Cluj Champions League 01.08.2018

Campioana României este obligată să învingă pentru a se califica în turul al treilea. A pierdut primul meci, de pe teren propriu, cu scorul de 0-1. Strandberg a marcat singurul gol al partidei, în minutul 45. A fost meciul care i-a decis soarta tehnicianului Edward Iordănescu, după numai trei meciuri pe banca ardelenilor. Palmaresul campioanei cu Iordănescu la conducere arăta o victorie, 1-0 în Supercupa cu CSU Craiova, şi o remiză, 1-1 cu FC Botoşani, în prima etapă a noului sezon. În locul acestuia a fost numit portughezul Antonio Conceicao, care a debutat cu o remiză pe banca ardelenilor. La finalul săptămânii trecut, CFR a remizat în deplasare cu nouo-promovata Dunărea Călăraşi, scor 0-0.

Mii de pariuri şi sute de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Malmo - CFR Cluj Champions League 01.08.2018

Reveniţi după patru ani de aşteptare în cupele europene, clujenii speră la un parcurs cât mai lung în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Au trei prezenţe în grupe la activ, însă o singură dată au fost nevoiţi clujenii să treacă de tururile preliminare. Se întâmpla chiar la ultima participare, în sezonul 2012-2013. Echipa a trecut atunci de Slovan Liberec şi de Basel în tururile preliminare şi s-a calificat în grupe, unde a dat peste Manchester United, Galatasaray şi Braga. Acel sezon a adus şi cea mai bună performanţă a clujenilor în cupele europene. Au terminat pe locul 3 în grupă şi s-au calificat pentru prima oară în primăvara europeană. Echipa a ajuns în UEFA Europa League, unde a fost eliminată încă din 16-imi, după o dublă cu Internazionale Milano.

Malmo - CFR Cluj Peste 1,5 @ 1.42

Afla mai multe despre: cfr clujmalmochampions leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare