Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Malmo se întăreşte înainte de dubla cu CFR Cluj. Suedezii au transferat un mijlocaş ofensiv

Malmo se întăreşte înainte de dubla cu CFR Cluj. Suedezii au transferat un mijlocaş ofensiv

CFR Cluj

Comentarii

Malmo FF, adversara CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor, a anunţat, miercuri, că l-a achiziţionat pe mijlocaşul american de origine franceză Romain Gall.

Gall a semnat un contract valabil până în 2022. El a jucat ultima dată tot în Suedia, la GIF Sundsvall. Născut la Paris, fotbalistul a început fotbalul în Statele Unite, acolo unde s-a format la DC United şi Real Salt Lake. Gall şi-a definitivat însă junioratul în Franţa, la una dintre cele mai bune academii din această ţară.

Dupa ce a fost promovat la echipa secundă a lui Lorient, Romain Gall s-a întors în Statele Unite unde a jucat pentru Columbus Crew. Din 2016 a ajuns în Suedia, unde a îmbracat tricourile formaţiilor Nykopings şi Sundsvall.  Gall are 25 de selecţii în reprezentativa Under 20 a Statelor Unite pentru care a marcat 13 goluri.

Malmo FF este adversara campioanei României, CFR Cluj, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Meciurile vor avea loc la 24 iulie, la Cluj-Napoca, turul, şi la 31 iulie sau 1 august, la Malmo, returul.

Afla mai multe despre: cfr clujmalmoromain gall 

viewscnt
Articole similare