Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Malmo, transfer după victoria cu CFR. Repatriază un fost internaţional suedez

Malmo, transfer după victoria cu CFR. Repatriază un fost internaţional suedez
Comentarii

Marţi seară, Malmo a câştigat cu 1-0 primul meci al turului 2 din Liga Campionilor, împotriva lui CFR Cluj. La mai puţin de 24 de ore de la victoria din "Gruia", echipa care l-a dat lumii fotbalului pe Zlatan Ibrahimovici a anunţat repatrierea unui fost internaţional suedez.

Atacantul Guillermo Molins (29 de ani) a semnat până în 2021, anunţă site-ul oficial al campioaniei Suediei. El va fi la a treia aventură la Malmo, primele două fiind între anii 2006-2011 şi 2013-2016. În total, el a adunat 212 de meciuri, 54 de goluri şi patru medalii de campion la adversara CFR-ului. 
 
Chiar dacă s-a născut la Montevideo, în Uruguay, a evoluat la selecţionatele de juniori under 19 şi under 21 ale Suediei, iar pentru prima reprezentativă a jucat de şase ori, între 2010 şi 2014, marcând o singură dată. 
 
Molins vine de la Panathinaikos din postura de jucător liber de contract. Pe lângă cele două echipe menţionate, el a mai evoluat la Anderlecht, Betis Sevilla şi în China, la Beijing Renhe.
 
Totuşi el nu va fi disponibil pentru returul cu CFR. Din cauza unei accidentări suferite în primăvară, Malmo îşi ia măsuri de precauţie şi nu vrea să îl forţeze. 

Afla mai multe despre: malmocfrliga campionilorguillermo molinssuedia 

viewscnt
Articole similare