Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maltezii se simt neîndreptăţiţi după înfrângerea în faţa României: ”Meritam măcar un egal”

Maltezii se simt neîndreptăţiţi după înfrângerea în faţa României: ”Meritam măcar un egal”

Fotbal

Comentarii

Reprezentativa Maltei a pierdut, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 0-1 (0-0), în faţa selecţionatei României, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.

Selecţionerul Ray Farrugia, dezamăgit de scorul meciului cu România. Acesta consideră că reprezentativa malteză merita cel puţin un rezultat de egalitate.

"Sunt foarte dezamăgit, meritam egalul. Am surprins pe multă lume cu jocul nostru. Mâine toată lumea va şti că am pierdut cu 1-0. Am spus că vom folosi mulţi jucători tineri, ăsta e viitorul fotbalului maltez. Prefer să sufăr acum, dar pe viitor să câştigăm.

Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-aţi rostit. Ce le-aş fi putut cere mai mult jucătorilor mei? Au alergat, au jucat al cel mai înalt nivel. Pe viitor cred că putem face lucruri şi mai bune. Avem susţinerea federaţiei, trebuie să introducem şi mai mulţi jucători tineri, trebuie să avem răbdare şi să nu cerem mult acum. Suporterii români ne-au aplaudat. Să joci împotriva unei echipe mari precum ce a României, iar la final să fii aplaudat e important pentru noi.

Înainte de toate am cerut să ne ofere infrastructură şi zboruri charter, iar aceste lucruri ne-au ajutat mult. Noi mulţi ani am fost în zona de confort, dar schimbarea se vede acum. Nu putem bate România după un an şi două luni, suntem o ţară mică cu o selecţie mică, dar putem progresa", a spus antrenorul Maltei la finalul meciului.

Afla mai multe despre: malta,  

viewscnt
Articole similare