Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mama lui Cristiano Ronaldo a vorbit despre viitorul portughezului: "Acolo aş prefera să meargă!"

Mama lui Cristiano Ronaldo a vorbit despre viitorul portughezului: "Acolo aş prefera să meargă!"
Comentarii

Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a oferit un interviu cu câteva zile înaintea finalei Ligii Campionilor în care a vorbit despre viitorul fiului său. Ea a mărturisit că nu i-ar displăcea Paris Saint-Germain, dar a precizat că are altă preferinţă.

"Îmi place Parisul, merg acolo din când în când. Ultima oară am fost când fiul meu a câştigat Balonul de Aur. De fiecare dată când merg în Franţa sunt tratată foarte bine. Sincer, nu mi-ar displăcea (n.r. - ca Ronaldo să se transfere la PSG), dar aş prefera să se întoarcă la Manchester", a declarat mama starului de la Real Madrid, pentru SFR Sport.

Mama fotbalistului a oferit acest interviu în presa franceză cu doar câteva zile înainte ca Ronaldo să surprindă lumea fotbalului prin afirmaţiile făcute după finala Ligii Campionilor de la Kiev. "Acum vreau să mă bucur, iar zilele următoare le voi da un răspuns fanilor, care au fost mereu alături de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid", a spus Ronaldo.

Miercuri, cotidianul AS a scris că gruparea Paris Saint-Germain vrea să-l transfere pe Cristiano Ronaldo şi îi oferă un salariu anual de 45 de milioane de euro.

Paris Saint-Germain oferă 150 de milioane de euro pentru Ronaldo, dacă fair-play-ul financiar îi va permite prin vânzarea unor jucători precum Guedes, Cavani sau Di Maria. Cristiano Ronaldo joacă la Real Madrid din 2009, având o clauză de reziliere de un miliard de euro.

Afla mai multe despre: ronaldopsgunited 

viewscnt
Articole similare