Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mama lui Cristiano Ronaldo, declaraţii incendiare: "Mafia fotbalului i-a furat Balonul de Aur"

Mama lui Cristiano Ronaldo, declaraţii incendiare: "Mafia fotbalului i-a furat Balonul de Aur"

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi domină lumea fotbalului de ani buni şi sunt la egalitate acolo unde contează cel mai mult pentru orgoliul fotbalistului: Balonul de Aur. Ambii jucători au câte cinci astfel de premii câştigate.

Lucrurile ar fi trebuit să stea, de fapt, altfel, susţine mama lui Cristiano Ronaldo. Dolores Aveiro este de părere că fiului său nu i se recunosc pe deplin meritele şi impactul pe care l-a avut asupra fotbalului. Mai mult, că există forţe malefice care îl împiedică din câştigarea mai multor premii. 

"Există mafie. Este cuvântul potrivit. Da, există mafie în fotbal. Dacă nu ar fi existat mafie în fotbal, fiul meu ar fi câştigat mai multe premii individuale. Dacă era spaniol sau englez, nu i-ar fi făcut asta. Dar din momente ce este din Portugalia şi Madeira... Ei bine, asta se întâmplă", a declarat părintele fotbalistului de la Juventus în presa portugheză.  

În urmă cu un an, Cristiano Ronaldo a ieşit pe locul doi în cursa pentru Balonul de Aur câştigat de fostul său coleg de la Real Madrid, Luka Modric. Şi în acest an, portughezul este unul dintre favoriţii la câştigarea trofeului, alături de Lionel Messi, Virgil van Dijk şi Sadio Mane. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare