Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mama lui Mbappe a dezvăluit totul! Ce i-ar fi spus starul francez la sfârşitul perioadei de transferuri

Mama lui Mbappe a dezvăluit totul! Ce i-ar fi spus starul francez la sfârşitul perioadei de transferuri

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe nu ar mai dori să îşi continue cariera la PSG.

Real Madrid îl doreşte de mai mulţi ani şi chiar a făcut 3 oferte pentru francez în perioada trecută de mercato. PSG le-a refuzat pe toate, deoarece îl doreşte în continuare pe Mbappe la echipă. Mai mult decât atât, francezii au recunoscut că au dorit să îl facă pe campionul mondial cel mai bine plătit jucător de la Paris. 

Fayza Lamari, mama starului francez, a dezvăluit că după ce francezii au reuşit o campanie de transferuri incredibile, Mbappe a fost tentat să rămână la PSG, deoarece consideră că ar putea câştiga trofee. 

”Când Kylian a vrut să meargă la Real Madrid, tatăl lui nu a vrut să facă asta şi i-a spus să aştepte până la Olimpiada din 2024, dar el a avut motivele lui şi l-am suţinut. Acum patru ani când a ales PSG, nu am vrut să meargă acolo, îmi era frică, dar a insistat şi l-am ajutat.

 ”Pentru a câştiga titluri, cel mai bine ar fi să rămân la echipă anul acesta!”

Când PSG ne-a spus că rămâne (n.r. sezonul acesta), Kylian mi-a spus: 'Mamă, vezi cu cine voi juca anul ăsta? Pentru a câştiga titluri, cel mai bine ar fi să rămân la echipă anul acesta'”, a spus mama fotbalistului, potrivit publicaţiei spaniole Marca.

Într-un interviu acordat recent, francezul a dezvăluit că a fost afectat de faptul că nu a mers la Real Madrid. Mai mult decât atât, el a fost surprins de declaraţiile preşedintelui de la PSG, care a spus că Mbappe nu va pleca niciodată gratis de la club. 

Afla mai multe despre: psg-franţa-mbappe-real madrid 

viewscnt
Articole similare