Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mama lui Ronaldinho s-a stins din viaţă din cauza coronavirusului

Mama lui Ronaldinho s-a stins din viaţă din cauza coronavirusului

Sporturi

Comentarii

Miguelina Eloi Assis dos Santos, mama inegalabilului Ronaldinho, s-a stins din viaţă în acest weekend, la vârsta de 71 de ani. Brazilianca se lupta cu COVID 19 încă din decembrie, dar a pierdut într-un final bătălia.

Mama fostului jucător al Barcelonei fusese internată în Mae de Deus Hospital, din Porto Alegre, încă de la sfârşitul anului trecut, după ce contractase virusul. În Brazilia, peste 10 milioane de cazuri pozitive au fost depistate, iar printre acestea s-au înregistrat peste 250 de mii de decese, aceasta fiind una dintre ţările cele mai afecetate de pandemie.

Ronaldinho a fost persoana care a dezvăluit iniţial faptul că mama sa fusese infectată cu corona virus. ”Dragi prieteni, mama mea are COVID 19 şi ne luptăm cum putem pentru ca ea să se recupereze în curând. Este la terapie intensivă, primind cel mai bun tratament disponibil. Aş vrea să vă mulţumesc tuturor, în avans, pentru toată energia bună pe care o trimiteţi de fiecare dată. Cu dragoste. Rămâi puternică, mamă”, a fost mesajul fostului star al Barcelonei.

Conducătorii lui Atletico Mineiro, unul dintre fostele cluburi ale lui Ronaldinho, au fost printre primii ce i-au oferit condoleanţe fostului câştigător al Balonului de Aur, prin intermediul mai multor postări pe social media.

 

Afla mai multe despre: ronaldinho 

viewscnt
Articole similare