Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mamut i-a rupt gheata lui Niczuly 5-6 cm!” Atac la FCSB: ”Şi Craiova a vrut în Antalya, dar nu a primit acceptul!”

”Mamut i-a rupt gheata lui Niczuly 5-6 cm!” Atac la FCSB: ”Şi Craiova a vrut în Antalya, dar nu a primit acceptul!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

Screciu a fost eliminat, în minutul 81, după un fault dur asupra lui Aganovici. Fofana a părăsit şi el terenul, după ce a primit două cartonaşe galbene într-un minut, primul pentru un fault, al doilea pentru proteste.

În absenţa lui Leo Grozavu, la flash interviuri a sosit secundul acestuia, Robert Ilyes: ”După aspectul jocului, este un rezultat echitabil. Nici n-am avut posibilitatea să construim pe un asemenea teren, din păcate astea au fost condiţiile de joc şi din cauza asta a şi ieşit un joc urât” a spus el, după meci.

Pentru Sepsi urmează duelul contra campioanei CFR Cluj: ”Am pregătit meciul de azi să nu pierdem, dacă puteam să şi câştigăm, era ok...Se anunţă -14 grade, acum nu ştiu dacă Liga sau organele abilitate se gândesc la integritatea jucătorilor, nu ştiu dacă poţi să joci fotbal la o asemenea temperatură”

Ilyes a vorbit şi despre cantonamentul FCSB-ului din Turcia: ”Legile sunt făcute să fie respectate, şi Craiova a vrut să plece în Antalya şi nu a primit acceptul. Nu ştiu pe ce bază au primit acceptul să părăsească ţara.”

Intrarea lui Mamut la Niczuly a fost de asemenea un subiect comentat de Ilyes: ”Mi-a arătat la pauză ce s-a întâmplat. S-a rupt gheata 5-6 cm, nu ştiu, poate era şi distanţa şi d-aia nu a văzut arbitrul” a mai spus secundul lui Sepsi. Vezi intrarea lui Mamut, mai jos:

În clasament, lider este FCSB, cu 34 de puncte, echipă urmată de CSU Craiova, cu 33 de puncte, de CFR Cluj, 31 de puncte, şi de Sepsi, cu 28 de puncte.

Afla mai multe despre: robert ilyes 

viewscnt
Articole similare