Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man a început să se gândească la naţională: ”Merg să demonstrez că am valoare”. Ce spune despre transferul lui Niţă!

Man a început să se gândească la naţională: ”Merg să demonstrez că am valoare”. Ce spune despre transferul lui Niţă!

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul cu Osijek, ultima partidă amicală înainte de reluarea campionatului. Dennis Man a fost unul din cel mai buni jucători al ”roş-albaştrilor”, oferind o pasă de gol. După încheierea meciului, tânărul fotbalist a stat de vorbă cu jurnaliştii aflaţi în Spania.

Despre cantonamentul din din Spania: ”A fost un cantonament greu. Ne bucurăm că am terminat sănătoşi. A fost ultimul meci din perioada de pregătire şi suntem fericiţi că am terminat sănătoşi. Mă simt binen. Mă pregătesc zi de zi. Mă bucur că am reuşit încă un asist şi sper să o ţin tot aşa şi în campionat”

Despre lupta la titlu: ”Sincer mai e până atunci, dar părerea mea e că şi Craiova şi CFR au un lot bun şi ne vom bate cu ei la titlu”

Despre convocarea la echipa naţională: ”Dacă mister mă va convoca eu sunt preg şi merg 100% să demonstrez că am valoare”

Despre transferul lui Niţă la Sparta Praga: ”Florin ne-a ajutat foarte mult. Aţi văzut şi azi, a scos un penalty. E un jucător foarte important pentru această echipă. Ne-a ajutat foarte mult. Noi îl dorim lângă noi, dar nu putem face mai mult dacă va fi să plece”

Afla mai multe despre: fcsbteixeiramanamicalnita 

viewscnt
Articole similare