Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man City - Man United. Băieţii lui Guardiola vor să răzbune eşecul din Liga Campionilor

Man City - Man United. Băieţii lui Guardiola vor să răzbune eşecul din Liga Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Man City - Man United Anglia 07.04.2018. Derby-ul oraşului Manchester se joacă în această seară cu titlul pe masă pentru City, care caută victoria pentru a deveni noua campioană a Angliei.

Ponturi pariuri Man City - Man United Anglia 07.04.2018

Cetăţenii vin după un eşec umilitor cu Liverpool, scor 0-3, în manşa tur a sferturilor de finală UEFA Champions League. City îşi poate clădi însă un moral foarte bun pentru returul de la mijlocul săptămânii viitoare dacă o învinge acum pe rivala United. Cu un succes, cetăţenii şi-ar asigura matematic titlul în Premier League. În campionat, echipa lui Pep Guardiola a câştigat 26 din ultimele 29 de etape. Două remize şi o înfrângere au fost celelalte rezultate. Seria recentă constă în cinci victorii consecutive, în care echipa a marcat 14 goluri şi a primit doar două. Ultimele trei derbiuri disputate pe Etihad Stadium s-au încheiat cu sub 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Man City - Man United Anglia 07.04.2018

Diavolii intră în acest meci de la 16 puncte în urma rivalei Manchester City. Echipa lui Jose Mourinho vine după o serie de patru victorii consecutive în campionat. Chelsea şi Liverpool s-au numărat printre victimele echipei de pe Old Trafford. Ambele victorii au fost obţinute însă pe teren propriu.

United a pierdut două din ultimele trei meciuri disputate în deplasare în Premier League. Rashford a marcat pentru United în meciul tur, pierdut de echipa lui Jose Mourinho cu scorul de 1-2. David Silva şi Otamendi au marcat pentru City.

Echipele probabile

Man City (4-3-3): Ederson - Walker, Stones, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, Gundogan - Sterling, Aguero, Sane
Absenţi: Mendy

Man United (4-1-4-1): De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Young - Matic - Mata, Lingard, Pogba, Sanchez - Lukaku
Absenţi: Romero, Blind

Man City - Man United 1 @ 1.90

Afla mai multe despre: man cityman unitedponturi pariurichampions league 

viewscnt
Articole similare