Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man e pe val! Performanţa reuşită de puştiul minune al FCSB după reuşita din meciul cu Viitorul

Man e pe val! Performanţa reuşită de puştiul minune al FCSB după reuşita din meciul cu Viitorul

FCSB

Comentarii

Dennis Man a ajuns la cel de-al 10-lea gol pentru FCSB în actualul sezon, egalând numărul de reuşite din campionatul 2015-2016, atunci când era la UTA, în Liga 2, şi l-a impresionat pe Becali

"Ne doream cu toţii mai mult de la acest joc cu Viitorul, aveam aşteptări mai mari. Din păcate, prima repriză a fost foarte proastă, dar e bine că, până la urmă, am scos-o cumva la capăt. La pauză, antrenorul ne-a transmis să ieşim pe teren şi să jucăm fotbal, pentru că în prima repriză nu prea ne-am văzut.

Eu rămân modest, îmi văd de treabă, mă antrenez cât mai bine şi mă bucur că am avut şansa de a marca din nou. Acum ne gândim doar la meciul cu CFR Cluj, un meci foarte important, trebuie să-l tratăm cu seriozitate maximă şi să scoatem maximum din el. Vrem să învingem, pentru a putea câştiga titlul. Cred că diferenţa va fi făcută şi de noroc, dar şi de care dintre noi va fi mai echipă", spune Dennis.

Conform Gazetei Sporturilor, cu reuşita din minutul 45, Dennis a ajuns la cota 10 goluri în actualul sezon de Liga 1 şi şi-a egalat performanţa din 2015-2016, atunci când era la UTA şi marca tot zece goluri în 29 de meciuri!

Afla mai multe despre: dennis mansteauaperformanta 

viewscnt
Articole similare