Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man îi linişteşte pe fani şi pe Gigi Becali: "Am avut doar nişte crampe" Explicaţiile fotbalistului de naţională

Man îi linişteşte pe fani şi pe Gigi Becali: "Am avut doar nişte crampe"  Explicaţiile fotbalistului de naţională

FCSB

Comentarii

Fotbalistul fusese înlocuit de Bogdan Andone în minutul 79 al partidei pe care roş-albaştrii au disputat-o în faţa moldovenilor de la Milsami Orhei.

La exact două săptămâni de la semifinala cu Germania de la Euro 2019, Dennis Man a jucat primul meci oficial al noului sezon. Antrenorul Bogdan Andone l-a trimis încă din primul minut pe teren în jocul din turul 1 preliminar al Europa League.  
 
"Sunt ok, au fost doar crampe, nimic mai mult, de mâine intru la antrenament şi pregătim meciul de duminică de Liga I. Am 2-3 zile de antrenamente, m-am simţit bine, doar crampele m-au ţinut un pic în afara terenului" a spus jucătorul de 20 de ani.  
 
Man a dat pasa de gol pentru reuşita de 2-0 a lui Florin Tănase. 
 
"Important a fost că am reuşit să înscriem, ne-am fi dorit mai multe goluri, dar atât s-a putut. Mă bucur că Tănase a marcat de două ori în această seară şi e bine ca cei din atac să ne facem treaba meci de meci. Cu Răzvan Oaidă mă ştiu de la juniori, ne cunoaştem demult. Mergem încrezători acum în Moldova, luăm fiecare meci în parte şi sperăm să fie totul în regulă" a punctat mijlocaşul. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbmanaccidentaremilsamieuropa league 

viewscnt
Articole similare