Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man, Mihăilă şi el! Parma vrea să-l transfere pe căpitanul tricolorilor: "Clubul e fascinat de el". ULTIMA ORĂ

Man, Mihăilă şi el! Parma vrea să-l transfere pe căpitanul tricolorilor: "Clubul e fascinat de el". ULTIMA ORĂ

Echipa națională

Comentarii

Încă un fotbalist român ar putea face pasul la Parma, lângă Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Presa din Italia a anunţat că oficialii clubului condus de Kyle Krause e interesat să-l transfere pe căpitanul naţionalei U21 a României. De asemenea, alte trei cluburi din Serie A sunt interesate de el.

Se pare că Dennis Man şi Valentin Mihăilă au deschis o "uşă" pentru fotbaliştii români la Parma şi în Serie A. Cei doi au dat satisfacţie şi sunt şanse să-şi justifice suma de aproximativ 20 de milioane de euro, pe care clubul italian a plătit-o, în total, pentru transferurile lor. 

Acum, conducerea Parmei ia în calcul încă un transfer al unui fotbalist român. Jurnaliştii italieni susţin că echipa antrenată de D'Aversa l-ar putea transfera pe căpitanul naţionalei U21, Marius Marin, care a prezent la EURO U21 din Ungaria. 

Căpitanul României, U21, Marius Marin, poate face pasul în Serie A

Marius Marin ar putea mări numărul de fotbalişti români de la prima echipă a Parmei. Mijlocaşul e legitimat la Pisa, echipă din Serie B, unde e titular şi pentru care a avut 27 de apariţii în acest sezon. Mijlocaşul a progresat în ultimii ani, iar echipe din Serie A au pus ochii pe el. 

Publicaţia italiană Seriebnews.com susţine că patru cluburi din prima ligă italiană au cerut informaţii despre internaţionalul român U21: "Tânăr, talentat şi cu calitate, Marius Marin a pus stăpânire în zona de mijloc la Pisa şi a devenit căpitanul României U21. El a devenit un punct de referinţă pentru antrenorul Vincenzo D'Angelo", scrie sursa citată. 

Din informaţiile colectate de jurnaliştii publicaţiei, Parma, Bologna, Genoa şi Sampdoria s-au arătat interesate de Marius Marin. Reprezentanţi ai celor patru cluburi au purtat primele discuţii cu clubul Pisa, în mercato din iarnă, iar acum mijlocaşul ar putea părăsi echipa în vară. 

Parma, "clubul fascinat de el". Marius Marin ar putea ajunge lângă Man şi Mihăilă

Dintre toate cluburile aflate pe urmele lui Marius Marin, Parma pare a fi cel care e pregătit să facă pasul decisiv, pentru a-l transfera. Sursa citată anunţă că "Parma e fascinată e el. Marius Marin ar putea conta pe compatrioţii Mihăilă şi Man, iar caracteristicile din jocul său s-ar potrivi la Parma". 

Transferul la Parma depinde şi de ce se va întâmpla cu clubul la finalul campionatului. Momentan, echipa antrenată de D'Aversa ocupă penultimul loc în Serie A, cu 19 puncte, la patru puncte de Torino, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă italiană. 

  • 1 milion de euro e cota lui Marius Marin, conform Transfermarkt.de

Cu Marius Marin căpitan, România U21 are şansa de a se califica din grupa de la EURO U21. După 1-1 cu Ţările de Jos şi 2-1 cu Ungaria, tricolorii mici au nevoie de un rezultat favorabil cu Germania, dar privesc şi înspre Ungaria - Ţările de Jos. 

De-a lungul carierei, Marius Marin a jucat la ACS Poli Timişoara, ASU Poli Timişoara, Catanzaro, Sassuolo şi Pisa. 

Afla mai multe despre: marius marinmarius marin parmadennis manvalentin mihailaparmaserie atransfer roman parmatransfer capitan romania parma 

viewscnt
Articole similare