Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man&Mihăilă vor juca în Serie B: „Este sigur. Sunt tineri de perspectivă”. Un oficial de la Parma a oferit detalii

Man&Mihăilă vor juca în Serie B: „Este sigur. Sunt tineri de perspectivă”. Un oficial de la Parma a oferit detalii

Serie A

Comentarii

Parma doreşte să mizeze pe tineri în sezonul viitor, iar pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă aceasta reprezintă o oportunitate imensă.

Man&Mihăilă vor juca în Serie B: „Vor rămâne. Sunt tineri de perspectivă”

Cei doi vor avea şansa de a juca mult mai multe minute în Serie B şi de a contribui la revenirea echipei în primul eşalon.

Mai mult, dacă cei doi vor putea presta la un nivel bun pentru ”cruciaţi”, din 2022 ar putea fi titulari în Serie A.

Mauro Pederzoli, directorul sportiv al Parmei, a vorbit despre viitorul lui Man&Mihăilă.

„Preşedintele Kyle Krause a fost cel care a venit cu ideea de a-l aduce la echipă pe Gianluigi Buffon. Încă nu ştim ce se va întâmpla cu fotbaliştii cu experienţă precum Juraj Kucka, însa un lucru este sigur: fotbaliştii tineri, de perspectivă, precum Valentin Mihăilă şi Dennis Man, vor râmăne", a spus Pederzoli, potrivit presei italiene.

Mihăilă a marcat de patru ori şi a oferit două assisturi în 17 apariţii, o contribuţie decisivă la fiecare 137 de minute, în timp ce Man, două goluri şi un assist în 14 meciuri, reuşea una la fiecare 232 de minute.

Gianluigi Buffon a revenit la Parma!

Buffon încheie astfel, pentru a doua oară, asocierea cu Juventus. După 19 ani petrecuţi cumulativ la formaţia torineză, portarul revine la rădăcinile sale şi va pune mâna la revenirea Parmei în Serie A. Acesta va fi doar al doilea sezon al italianului în Serie B, după cel petrecut cu ”bătrâna doamnă”, imediat după scandalul ”Calciopoli”.

Parma l-a prezentat în stil pe noul său goalkeeper, cu un videoclip postat pe reţelele de socializare, intitulat: ”Superman returns” (Superman se întoarce).

 

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailaserie bparma 

viewscnt
Articole similare