Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Man şi Mihăilă vor fi fundamentali pentru acest proiect!" Conducerea Parmei îşi pune speranţele în cei doi români pentru a reveni în Serie A

"Man şi Mihăilă vor fi fundamentali pentru acest proiect!" Conducerea Parmei îşi pune speranţele în cei doi români pentru a reveni în Serie A

Serie A

Comentarii

Chiar dacă a investit sume importante de bani în transferuri, Parma nu s-a salvat de la retrogradare.

Echipa a ajuns în al doilea eşalon al fotbalului italian, iar şefii Parmei au planuri mari cu echipa. Oficialii echipei vor să revină cât mai curând pe prima şcenă a fotbalului italian, iar cei doi români sunt văzuţi ca fiind principalii protagonişti în acest proiect. Directorul sportiv al Parmei consideră ca Man şi Mihăilă vor fi jucătorii care vor ajuta echipă să revină în Seria A. 

"Kucka e fără dubii parte din proiect. Am discutat cu el, e un băiat fantastic, un profesionist desăvârşit. Acum el se gândeşte la Campionatul European, apoi ne vom intâlni iar şi vom discuta, însă mi-a transmis deja disponibilitatea sa şi, cu siguranta, va ramane cu noi. Man şi Mihaila vor fi fundamentali pentru acest proiect. Parma va renaşte cu ei", a declarat Javier Ribalta, potrivit Parmalive.

Roberto D'Aversa a plecat de la echipă, iar în sezonul viitor Man şi Mihăilă vor fi antrenaţi de către Enzo Maresca. Cei doi internaţionali au ratat ultimele meciuri ale Parmei din Serie A din cauza unor accidentări. Valentin Mihăilă a jucat 17 meciuri în tricoul Parmei, a înscris de 4 ori şi a oferit 3 pase decisive. Dennis Man a bifat 14 apariţii, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.  

 

Afla mai multe despre: parma 

viewscnt
Articole similare