Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Man United - Liverpool. Derby-ul Angliei vine cu o cotă excelentă pe goluri

Man United - Liverpool. Derby-ul Angliei vine cu o cotă excelentă pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Man United - Liverpool Anglia 10.03.2018. Cel mai tare meci din istoria fotbalului britanic se joacă de la ora 14:30. United şi Liverpool sunt echipele cu cele mai multe campionate câştigate.

Ponturi pariuri Man United - Liverpool Anglia 10.03.2018

Man United are concurenţă serioasă în Premier League, dar stă mai mult la gândul returului cu Sevilla, care va porni de la 0-0. De cealaltă parte, Liverpool a început să funcţioneze tot mai bine sub comanda lui Jurgen Klopp. Se luptă la podium în acest sezon, iar în Liga Campionilor s-a calificat din nou în sferturile de finală după o aşteptare de nouă ani. A trecut de FC Porto în turul precedent, după 5-0 în deplasare şi 0-0 pe teren propriu. Revenind la campionat, Liverpool a avut un parcurs neaşteptat de bun în acest sezon. A avut doar trei înfrângeri toată stagiunea, mai puţine chiar decât adversara de sâmbătă.

Ponturi pariuri Man United - Liverpool Anglia 10.03.2018

Interesant este că nouă remize au înregistrat cormoranii. Altfel, echipa ar fi avut demult poziţia a doua asigurată, în condiţiile în care se pot lăuda cu al doilea cel mai bun atac din Premier League. În 2018, echipa a pierdut un singur meci în campionat, 0-1 cu Swansea. Au urmat cinci partide, din care echipa a obţinut 13 puncte. Singurul pas greşit a fost în meciul cu Tottenham, scor 2-2.

Pe betano.com ai cele mai bune cote din Premier League! Intră şi tu în joc!

Echipele probabile

Man United (4-3-3): De Gea – Valencia, Lindelof, Smalling, Young – Fellaini, Matic, Pogba – Mata, Lukaku, Alexis

Absenţi: Blind (incert), Jones, Martial, Rojo, Herrera, Ibrahimovic

Liverpool (4-1-2-3): Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Henderson – Oxlade-Chamberlain, Can – Salah, Firmino, Mane
Absenţi: Clyne, Wijnaldum, Woodburn (incerţi)

Pronostic: Sub 2,5 @ 1.87

Afla mai multe despre: premier leagueman unitedliverpoolangliaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare