Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Managerul general lui Dinamo, Florin Prunea, avertizează: "Dacă se ajunge la faliment, vinovaţii vor plăti, cu siguranţă"

Managerul general lui Dinamo, Florin Prunea, avertizează: "Dacă se ajunge la faliment, vinovaţii vor plăti, cu siguranţă"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit o victorie extrem de importantă, duminică seară, pe teren propriu, împotriva celor de la Viitorul Constanţa, scor 3-2 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a din Liga l. Cele trei puncte agonisite readuce formaţia din "Ştefan cel Mare" în lupta pentru locurile de play-off.

După începutul dezastruos de sezon, "câinii" şi-au revenit şi devin mai expresivi în joc de la meci la meci. Într-un clasament al ultimelor cinci etape, Dinamo este pe locul doi, cu 10 puncte, la egalitate cu CFR Cluj, Chindia Târgovişte şi Astra Giurgiu. Singura care a acumulat mai multe puncte în ultimele cinci runde, fără înfrângere, este FCSB, cu 11 puncte (trei victorii şi două egaluri). Pentru forma bună pe care o parcurge Dinamo, în cea mai mare măsură este meritul antrenorului ceh Dusan Uhrin Jr.

"Păi vorbeam cu Dusan şi îi ziceam: ce se va întâmpla anul acesta cu noi? Da, păi normal că trebuia să avem emoţii. Echipa a jucat foarte bine, făceam 4-0, nu mai erau probleme. Dar după aceea, sigur că Viitorul are jucători de calitate şi dacă le dai şansă, ai probleme. Nu e nicio răzbunare. Sigur că e o revanţă, că am suferit cu toţii după meciul de acolo. Dar aţi văzut şi voi că în momentul în care ridici piciorul, joci la relanti cu Viitorul, nu e simplu", a declarat Florin Prunea, managerul general al celor de la Dinamo.

De asemenea, fostul internaţional a salutat aportul fanilor dinamovişti, care au fost din nou la înălţime şi şi-au încurajat fanii necondiţionat. Conducătorul din "Ştefan cel Mare" este sigur că echipa va prinde locurile de play-off

"Ceea ce pot să le promit suporterilor este că dacă vom fi în play-off, şi sunt convins că aşa va fi, vom fi o nucă tare pentru totţi. Ştiu că nu suntem doriţi, se vede aceste lucru. Ar trebui să vină nişte echipe mai slăbuţe, dar în spate cu suporterii. Aţi văzut şi dumneavoastră astăzi (n.r. - duminică seară), suporterii vin uşor, uşor, lângă echipă şi e important acest lucru", a spus Prunea.

În ultimele săptămâni, s-a amplificat valul de nemulţumiri legate de faptul că salariile au început să nu mai intre la data stabilită sau chiar să existe întârzieri de peste o lună de zile. Fotbaliştii şi-au văzut de joc şi în aceste condiţii şi i-au demonstrat patronului Ionuţ Negoiţă că-şi merită toţi banii. În acelaşi timp, managerul general de la Dinamo avertizează că, dacă formaţia va intra în faliment, cu siguranţă vor exista repercusiuni.

"Şi trebuie să le primească în cel mai scurt timp. Le mulţumesc băieţilor, sunt jucători de caracteri, jucători cu experienţă, care niciodată nu au amestecat partea sportivă cu partea financiară. Şi Dumnezeu te ajută. La fotbal e o vorbă: forţezi puţin mâna. Trebuie să plăteşti jucătorii. Eu sunt convins că în cel mai scurt timp jucătorii îşi vor primi drepturile financiare. Eu cred că Ionuţ Negoiţă va veni până la urmă şi va vorbi cu băieţii. Dinamo e un club prea mare ca să vorbim de faliment. Dacă se va ajunge aici, cei care vor duce echipa în acest faliment vor plăti cu siguranţă", a conchis Florin Prunea.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare