Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Managerul lui Dimitrov a reacţionat. Replica dată de Stoimenov, după ce tatăl lui Djokovic l-a acuzat pe tenismenul bulgar în urma scandalului de la Adria Tour

Managerul lui Dimitrov a reacţionat. Replica dată de Stoimenov, după ce tatăl lui Djokovic l-a acuzat pe tenismenul bulgar în urma scandalului de la Adria Tour

Tenis

Comentarii

După ce tatăl lui Novak Djokovic a afirmat că Grigor Dimitrov este responsabil pentru răspândirea coronavirusului la Adria Tour, managerul acestuia, Georgi Stoimenov, a reacţionat, menţionând că tenismenul bulgar a respectat cu stricteţe toate regulile impuse.

Managerul spune că protejatul său, testat pozitiv cu Covid-19, nu a refuzat în niciun caz să fie testat în Serbia sau în Croaţia.

"După trei luni de izolare totală, Grigor a mers direct la Belgrad. Nici la Belgrad, nici la Zadar nu i s-a propus sau impus să facă vreun test. Organizatorii evenimentului sunt singurii care au responsabilitatea protocolului sanitar şi a regulilor care ar trebui urmate. Grigor a respectat toate regulile impuse de organizatorii şi măsurile existente la trecerea frontierei între Bulgaria, Serbia şi Croaţia", a spus Georgi Stoimenov.

Srdjan Djokovic, tatăl liderului ATP, Novak Djokovic, îl consideră vinovat de răspândirea coronavirusului la Adria Tour pe tenismenul bulgar Grigor Dimitrov.

"De ce s-a întâmplat? Pentru că omul (n.r. - Dimitrov) a venit probabil bolnav de cine ştie unde. Nu s-a testat acolo, s-a testat în altă parte... Nu cred că este corect. Bine, ce să faci... El a adus mari prejudicii Croaţiei şi nouă, ca familie, dar şi Serbiei", a declarat Srdjan Djokovic.

Potrivit tatălui sportivului, Novak Djokovic nu are simptomele bolii Covid-19, dar este foarte afectat de ceea ce s-a întâmplat la Zadar.

"Nimeni nu e bine, nici el... Nimeni nu este bine din cauza situaţiei. El nu este bine, dar ce să facă, situaţia este cea care este. Va trebui să ieşim mai puternici din asta, să înţelegem că trebuie să treacă, să ne protejăm pe noi într-un fel", a precizat Srdjan Djokovic.

Dimitrov a jucat atât la etapa de la Belgrad, cât şi la cea din Croaţia, de la Zadar. La acestă din urmă etapă, jucătorul bulgar s-a simţit rău şi s-a retras din competiţie după meciul cu Borna Coric. Dimitrov a plecat la Monaco, unde locuieşte, apoi a anunţat că a contractat virusul Sars-CoV-2.

Novak Djokovic a afirmat, marţi, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în Serbia şi Croaţia la iniţiativa sa.

El se alătură astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric, de asemenea pozitivi, după participarea la Adria Tour.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Tour, cât şi la Zadar.

Afla mai multe despre: djokovicdimitrov 

viewscnt
Articole similare