Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Managerul lui Dinamo, păcălit de Pablo Cortacero în vara trecută: ”Mi se părea ceva de domeniul fantasticului”. Ce l-a convins într-un final pe Contra să revină în Ştefan cel Mare

Managerul lui Dinamo, păcălit de Pablo Cortacero în vara trecută: ”Mi se părea ceva de domeniul fantasticului”. Ce l-a convins într-un final pe Contra să revină în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Mario Nicolae a făcut câteva dezvăluiri despre interacţiunea sa cu Pablo Cortacero, din cursul verii trecute. Actualul manager al lui Dinamo este în funcţie din ianuarie, dar susţine că spaniolul l-ar fi contactat pentru a ocupa actuala sa poziţie încă din vară, iar că acordul dintre cele două parţi nu ar fi fost dus la capăt.

Mario Nicolae a făcut câteva dezvăluiri interesante despre evenimente ce au avut loc în cursul verii trecute. Managerul ”câinilor”a declarat că l-a cunoscut pe Pablo Cortacero când acesta a preluat-o pe Dinamo şi că spaniolul i-a oferit o poziţie în cadrul clubului. În ciuda interesului actualului conducător al lui Dinamo şi un aparent acord, noul finanţator nu l-a mai contactat pe Nicolae, iar mutarea a picat.

Managerul lui Dinamo, păcălit de Pablo Cortacero în vara trecută

”Eu i-am cunoscut personal pe spanioli. Trebuia să vin din vară la Dinamo şi chiar şi pe mine m-au... Crăciunescu a zis că s-a simţit jignit. A fost ofertat să vină la Dinamo şi i s-a zis «Vorbim în trei zile» şi nu a mai fost căutat.. Aşa am păţit şi eu. M-am văzut cu Cosmin Contra şi Pablo Cortacero în Bucureşti.  Mi s-a pus spus care e proiectul, mi s-au spus de investiţii de milioane de euro.

Eu am fost sceptic de atunci şi i-am spus lui Cosmin. Se vehiculau foarte uşor milioane de euro. Pentru România mi se părea ceva de domeniul fantasticului.Am bătut palma ca să fiu team manager. Mi-a zis «Gata! Eşti omul pe care-l căutăm. Am luat referinţe foarte bune, ai experienţă. Ne vedem săptămâna viitoare, când vin în România». Am vorbit în august, iar acea săptămână n-a venit”, a declarat Mario Nicolae, pentru GSP.

Ce l-a convins într-un final pe Contra să revină în Ştefan cel Mare

În plus, managerul lui Dinamo a dezvăluit că şi Cosmin Contra avea anumite reticenţe despre revneirea în Ştefan cel Mare, iar spaniolii l-au curtat pe tehnicianul român cu lunile. În final, fostul selecţioner al echipei naţionale ar fi fost convins să se alăture aşa-zisului proiect al spaniolilor datorită transferurilor reuşite de aceştia.

”Cosmin n-a ştiut, garantez! Nici nu şi-a primit prima de instalare. Îl tot sunau de prin aprilie. cu mici tatonări. Îl suna Melero. Tatonările au durat luni întregi. Spaniolii au venit la Bucureşti, Cosmin a refuzat. Le-a zis să prezinte garanţii mai întâi. După ce Cortacero s-a pozat cu tricoul lui Dinamo, au început iar negocierile.Pe Cosmin l-au convins cu transferurile de jucători. Când spui că e un proiect serios şi nu vezi nimic...

Au venit jucători cu CV-uri interesante, cu experienţă. Asta l-a convins că, la nivel sportiv, se poate lupta pentru play-off. Apoi au început promisiunile. Totul arăta bine, toată lumea era cazată la hoteluri de lux, voiau să facă investiţii la Săftica. Părea prea frumos ca să fie adevărat. Se vorbeau de sume de domeniul fantasticului.

Când a venit Contra, începusem să cred mai mult în proiect. Dar când l-am cunoscut pe Cortacero... A spus că totul e în regulă, că partea financiară e ok, dar începuse cu tot felul de amânări. Dacă vrei să faci ceva serios, de ce nu începem treaba? M-a întrebat «Când poţi să începi?». I-am zis «Chiar şi în dimineaţa asta. Dăm mâna, semnăm şi începem». Dar am văzut că nu duceau la bun sfârşit promisiunile”, a mai adăugat Nicolae.

Afla mai multe despre: contracortaceromario nicolaeliga 1dinamo bucureşti 

viewscnt
Articole similare