Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City a adus încă un antrenor! Mutarea pregătită de "cetăţeni" în plin campionat

Manchester City a adus încă un antrenor! Mutarea pregătită de "cetăţeni" în plin campionat

Premier League

Comentarii

Juan Manuel Lillo a fost cooptat ca antrenor secund în staff-ul lui Pep Guardiola la Manchester City, informează lefigaro.fr.

Tehnicianul de 54 de ani a mai antrenat ca principal, printre altele, echipele CD Mirandés, Tenerife, Salamanca, Real Sociedad, Almeria şi, ultima oară, Qingdao Huanghai, echipă din liga a doua chineză, cu care a reuşit promovarea.

El a fost la un moment dat cel mai tânăr antrenor din prima ligă spaniolă şi prin mâna lui au trecut mari jucători, ca Andres Iniesta, David Villa şi Yaya Toure.

Când era în Mexic, la Dorados de Sinaola, Lillo l-a antrenat şi pe actualul său şef, Guardiola, aflat atunci la finalul carierei de jucător.

"Sunt încântat că m-am alăturat staff-ului de antrenori al echipei Manchester City. Relaţia mea cu Pep vine din trecut, de mulţi ani şi sunt încântat să fiu alături de el ca parte a acestei echipe interesante. Manchester City s-a bucurat de mult succes în ultimele sezoane şi a etalat un stil de fotbal frumos, aşacum ne-am aşteptat de la acest club şi de la managerul său. Este o plăcere să devin parte a acestui grup şi sper să am o contribuţie importantă la succesul clubului de acum înainte", a declarat Lillo, pentru site-ul oficial al grupării engleze.

La City, Lillo îi va lua locul lui Mikel Arteta, plecat ca principal la Arsenal Londra.

Afla mai multe despre: juan manuel lillo 

viewscnt
Articole similare