Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City a scăpat de sancţiunea UEFA şi vrea să facă spectacol pe piaţa transferurilor! Cum ar putea arăta echipa din sezonul viitor

Manchester City a scăpat de sancţiunea UEFA şi vrea să facă spectacol pe piaţa transferurilor! Cum ar putea arăta echipa din sezonul viitor

Manchester City

Comentarii

Manchester City se pregăteşte să facă spectacol pe piaţa transferurilor după ce a scăpat de sancţiunea UEFA.

"Cetăţenii", locul 2 în Premier League, vor putea, astfel, evolua în sezonul viitor al Ligii Campionilor. Neparticiparea în Liga Campionilor ar fi însemnat pentru City pierderi de peste 100 de milioane de euro.

La 14 februarie, UEFA a anunţat că gruparea Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar. Între timp, Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, luni, anularea deciziei UEFA, care a suspendat clubul englez pentru doi ani din competiţiile europene, pentru încălcarea regulilor fair-play-ului financiar.

Conform presei din Anglia, City vrea să-şi revoluţioneze lotul pentru stagiunea următoare. Pep Guardiola a anunţat deja că va rămâne la echipă indiferent de sancţiunea UEFA, iar oficialii clubului i-au promis un buget impresionant dacă Manchester City va putea evolua din sezonul viitor în Europa.

Ţintele lui Manchester City

Primul nume vizat de Guardiola este Lautaro Martinez de la Inter Milano. Dorit şi de Real Madrid, dar şi de Barcelona, Lautaro ar putea ajunge în Premier League. A declarat deja că i-ar plăcea să lucreze cu Guardiola. David Alaba (Bayern Munchen) este acum favorit pentru banda stângă, după ce transferul lui Chillwel a intrat în impas. The Guardian anunţă că City este dispusă să-l cumpere pe Alaba de la Bayern Munchen pentru 50 de milioane de euro.

Koulibaly de la Napoli este principala ţintă pentru defensiva ”cetăţenilor”, iar City e gata să plătească atât cât cere Napoli pentru senegalez: 75 de milioane de euro. Şi linia mediană de la City va suferi transformări importante. Jack Grealish şi James Maddison sunt primii pe care îi cere Guardiola. Urmează Nathan Ake de la Bournemouth şi Adama Traore de la Wolverhampton.

City în sezonul viitor: Ederson - Walker, Koulibaly, Laporte, Alaba - Rodrigo, De Bruyne, Maddison - Traore, Lautaro Martinez, Sterling

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare