Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City – Arsenal | Derby-ul care poate schimba liderul din Premier League

Manchester City – Arsenal | Derby-ul care poate schimba liderul din Premier League

Premier League

Comentarii

Fost secund al lui Guardiola, Arteta se întoarce pe Etihad din postura de lider cu Arsenal. Echipa lui are opt victorii la rând în campionat, record în istoria clubului, şi vrea primul titlu după o pauză de 20 de ani.

Manchester City – Arsenal, duminică, ora 18:30, Orange Sport 1

Un punct le desparte pe Manchester City şi Arsenal înaintea derby-ului de duminică. Echipa lui Guardiola este favorită. Are statistica de partea ei. De nouă ani n-au mai pierdut ”cetăţenii” în faţa ”tunarilor” pe Etihad (0-2 în 2015). Acasă, City este o sperietoare pentru orice adversară. Ultima echipă din Premier League care a bătut-o în deplasare pe trupa lui Guardiola este Brentford în 2022.

Presiunea este acum uriaşă pe vedetele lui City. Dacă Arsenal câştigă, se va distanţa la patru puncte în fruntea clasamentului. Ba mai mult, campioana en-titre riscă să se îndepărteze şi de Liverpool. City şi Arsenal sunt două maşinării de goluri. Au marcat împreună 133 de goluri în cele 28 de etape. Cel mai probabil, ne aşteaptă un derby echilibrat, dar cu multe faze de poartă. Pentru că e greu de anticipat cine se va impune, putem încerca un pariu pe goluri. 2.07 este cota la Betano pentru GG&peste 2.5 goluri.

Un pont la ”Speciale”

Haaland şi Foden sunt cei mai periculoşi jucători de la City. 29 de goluri au marcat împreună în acest sezon din Premier League. Betano oferă cota 2.30 la un Bet Builder pentru cel puţin un şut pe poartă al lui Haaland şi al lui Foden în derby-ul de pe Etihad.

Echipe probabile:

  • Manchester City: Ederson; Lewis, Dias, Akanji, Ake; Silva, Rodri, De Bruyne; Foden, Haaland, Doku
  • Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Havertz, Martinelli

Afla mai multe despre: manchester cityarsenalpremier league 

viewscnt
Articole similare