Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City l-a descoperit pe "mini Messi". Pep Guardiola a găsit înlocuitorul perfect pentru starul Barcelonei

Manchester City l-a descoperit pe "mini Messi". Pep Guardiola a găsit înlocuitorul perfect pentru starul Barcelonei

Manchester City

Comentarii

Manchester City a găsit înlocuitorul perfect pentru Messi. Un puşti de 17 ani care vine tot din Argentina.

Manchester City l-a descoperit pe "Mini Messi"

Manchester City nu îl mai vrea pe decarul Barcelonei. Pep Guardiola este pregătit să ofere 17 milioane de lire sterline pentru semnătura lui "mini Messi", aşa cum îl alintă jurnaliştii argentinieni.

Dario Sarmiento are doar 17 ani, evoluează pentru Estudiantes pe acelaşi post ca Messi, are aproximativ aceeaşi conformaţie ca argentinianul de la Barcelona şi este tot stângaci.

Jurnalistul independent, Tim Vickery, a vorbit pentru talkSPORT despre Sarmiento şi a avut doar cuvinte de laudă pentru noul puşti minune al fotbalului. 

"Este un lucru oribil să spui asta despre oricine, dar există un mini Messi în el, acesta fiind motivul pentru care City l-a monitorizat", a spus Vickery.

"Îmi amintesc că l-am văzut prima dată nu cu mult înainte de primul lockdown din februarie. Are piciorul acela mic şi îngust, abilităţi de dribling pe suprafaţe mici şi are viziunea de a deschide jocul. Aşadar, există un potenţial uriaş la el, totuşi City va investi deocamdată doar într-o promisiune", a mai spus Tim Vickery.

De acest transfer se va ocupa chiar fostul rival al "cetăţenilor", Juan Sebastian Veron, care a fost fotbalistul lui Manchester United în perioada 2001-2003. Veron este preşedintele celor de la Estudiantes şi este un mare admirator al puştiului minune.

Surse neoficiale spun că Sarmiento este curtat şi de alte cluburi din Premier League precum Chelsea şi Manchester United, iar Veron este omul care ar putea face ca transferul lui Dario să se realizeze, urmând mai apoi ca fostul internaţional argentinian să primească o sumă importantă de bani pe urma transferului lui "mini Messi".

Potrivit lui Tim Vickery, ar exista deja un acord între Manchester City şi puştiul lui Estudiantes, care ar face ca Dario să ajungă pe Etihad după ce va împlini 18 ani, vârstă pe care acesta o va face în luna martie.

Dario Sarmiento este evaluat pe piaţa transferurilor la 675.000 de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

 

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: pep guardiola messi barcelona manchester city 

viewscnt
Articole similare