Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, la un pas de primul transfer de răsunet al verii! Barcelona, Liverpol sau PSG, lăsate cu ochii în soare: fotbalistul semnează cu "Cetăţenii"

Manchester City, la un pas de primul transfer de răsunet al verii! Barcelona, Liverpol sau PSG, lăsate cu ochii în soare: fotbalistul semnează cu "Cetăţenii"

Manchester City

Comentarii

Manchester City e foarte aproape să rezolve primul transfer al verii. Până să-l aducă pe înlocuitorul lui Leroy Sane (24 de ani), plecat la Bayern Munchen, "Cetăţenii" lui Pep Guariola îl transferă pe Diego Carlos (27 de ani) de la FC Sevilla.

Dorit de mai multe cluburi importante din Europa, Diego Carlos va ajunge în cele din urmă la Manchester City. Liverpool, Barcelona sau PSG îl au pe listă pe fundaşul central din Brazilia, însă se pare că Pep Guardiola va câştiga duelul cu toate cele trei forţe ale Europei, iar City va pune mâna pe fundaşul de fier al celor de la FC Sevilla.

Conform The Thelegraph, Manchester City e la un ppas să-l ia pe Diego Carlos, pentru care va plăti 75 de milioane de euro în această vară. În cazul în care mutarea lui Diego Carlos nu se va realiza, deşi este foarte aproape, Manchester City îl are ca variantă de rezervă pe Kalidou Koulibaly (29 de ani) de la Napoli.

Diego Carlos a fost adus în vara trecută la FC Sevilla, de celebrul director sportiv Monchi, şi a atras repede atenţia asupra sa prin prestaţiile sale foarte bune. La FC Sevilla, brazilianul a strâns 3.605 minute în 41 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat de două ori.

  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Diego Carlos în prezent, potrivit transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: diego carlosmanchester citytransfer 

viewscnt
Articole similare