Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, la un pas să "captureze" un puşti-minune la super preţ! "Cetăţenii" au bătut palma cu înlocuitorul lui Sane

Manchester City, la un pas să "captureze" un puşti-minune la super preţ! "Cetăţenii" au bătut palma cu înlocuitorul lui Sane

Manchester City

Comentarii

Manchester City dă lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. "Cetăţenii" sunt foarte aproape să-l transfere pe Diego Carlos (27 de ani) de la FC Sevilla, iar acum fanii echipei au primit o nouă veste bună. City îl transferă şi pe înlocuitorul lui Leroy Sane (24 de ani), plecat la Bayern Munchen.

City a bătut palma cu fotbalistul care urmează să-l înlocuiască pe Leroy Sane, care a fost vândut de formaţia de pe Etihad la Bayern Munchen. Potrivit presei internaţionale, Manchester City e la un pas să-l transfere pe Ferran Torres (20 de ani) de la Valencia. Tânărul fotbalist era pe lista mai multor cluburi importante din Europa, printre care şi Barcelona.

Sursa citată scrie că echipa lui Pep Guardiola urmează să plătească 27 de milioane de euro, cu bonusuri şi clauze de încă opt milioane de euro. Ferran Torres va semna un contract pe cinci sezoane cu Manchester City şi va merge să joace în Premier League, sub comanda lui Pep Guardiola.

Ferran Torres a jucat 44 de meciuri în acest sezon la Valencia, în toate competiţiile, timp în care a marcat şase goluri şi a livrat opt pase de gol.

Manchester City, la un pas de primul transfer de răsunet al verii! Barcelona, Liverpol sau PSG, lăsate cu ochii în soare: fotbalistul semnează cu "Cetăţenii" 

În afara lui Ferran Torres, Manchester City e la un pas să bată palma cu Diego Carlos (27 de ani). Dorit de mai multe cluburi importante din Europa, Diego Carlos va ajunge în cele din urmă la Manchester City. Liverpool, Barcelona sau PSG îl au pe listă pe fundaşul central din Brazilia, însă se pare că Pep Guardiola va câştiga duelul cu toate cele trei forţe ale Europei, iar City va pune mâna pe fundaşul de fier al celor de la FC Sevilla.

Afla mai multe despre: manchester cityferran torrestransfer 

viewscnt
Articole similare