Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City - Newcastle | Trei ponturi la Betano pentru ”Derby-ul petrodolarilor”

Manchester City - Newcastle | Trei ponturi la Betano pentru ”Derby-ul petrodolarilor”

Pariuri sportive

Comentarii

Abia treziţi din euforia câştigării Supercupei Europei, ”cetăţenii” au în faţă una dintre cele mai incomode adversare din Premier League. Newcastle, echipa şeicului Mohammed Bin Salman, vrea titlul în acest an, iar demonstraţia de forţă făcută în prima etapă îi dă aripi. N-ar fi deloc o surpriză ca Newcastle să dea lovitura şi la Manchester.

Manchester City - Newcastle, sâmbătă, ora 22:00, Orange Sport 3

Vestea că De Bruyne va lipsi tot restul anului l-a dat peste cap pe Guardiola. Şi în Supercupa Europei, cu Sevilla (1-1, 5-4 la penaltiuri), Pep a fost nevoit să improvizeze. Puştiul Palmer a fost pariul câştigător, mai ales că îi lipsea şi Bernardo Silva. Dacă împotriva spaniolilor i-a ieşit, cu Newcastle îi va fi infinit mai greu.

Managerul lui City îl va lăsa pe bancă pe Foden, iar în locul lui Palmer va miza pe Bernardo Silva, chiar dacă portughezul mai are de muncă, după accidentare, ca să revină la potenţial maxim.

Newcastle este performera primei etape (5-1 cu Aston Villa). Adus de la Milan pentru 60 de milioane de lire sterline, Tonali s-a integrat perfect în echipa ”coţofenelor” şi a fost printre cei mai buni jucători în debutul de campionat. Suedezul Isak a dat două goluri cu Aston Villa şi este, cu siguranţă, principalul pericol pentru poarta lui Ederson. Newcastle ar trebui să fie echipa mai proaspătă, după ce a avut mai multe zile libere decât City.

Ar trebui să fie şi mai motivată - după un sezon în care a prins un loc de Champions League, Newcastle ţinteşte vârful din Premier League. La Betano, X2 are cotă 2.20. Pentru cei care vor să rişte mai puţin, Betano oferă cotă 1.44 pentru handicap +2 Newcastle (adică orice rezultat este câştigător, în afară de victoria lui City la mai mult de un gol diferenţă).

Haaland versus Isak

Crescuţi în aerul tare al Scandinaviei, norvegianul Haaland şi suedezul Isak promit o luptă strânsă pentru titlul de golgheter în acest sezon. În prima etapă, ambii au bifat câte o ”dublă”. Haaland ne-a obişnuit să înscrie aproape meci de meci, însă marea provocare este pentru atacantul lui Newcastle.

Isak a dat zece goluri în sezonul trecut, iar acum şi-a poropus să tripleze acest număr. Fostul vârf al lui Real Sociedad are cotă 1.62 la Betano ca să tragă cel puţin două şuturi spre poarta lui City.

Echipe probabile:

Manchester City: Ederson; Stones, Dias, Gvardiol, Lewis; Rodri, Kovacic; Silva, Alvarez, Grealish; Haaland

Newcastle: Pope; Trippier, Schar, Botman, Burn; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Isak, Barnes

Afla mai multe despre: manchester city - newcastle 

viewscnt
Articole similare