Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City nu negociază! "Cetăţenii" plătesc clauza de reziliere a unui jucător de la Atletico. Este nemulţumit de Simeone

Manchester City nu negociază! "Cetăţenii" plătesc clauza de reziliere a unui jucător de la Atletico. Este nemulţumit de Simeone

Manchester City

Comentarii

Manchester City se pregăteşte de un nou transfer pe bani mulţi. Abia deschisă fereastra de transferuri, şeicii vor plăti clauza de reziliere a unui jucător de la Atletico Madrid şi îi vor betona mijlocul lui Guardiola.

El Chiringuito TV din Spania a anunţat că City va plăti miercuri clauza în valoare de 70 de milioane de euro pe care o are Rodrigo Hernandez la Atletico Madrid. Mijlocaşul defensiv este un fan al lui Pep Guardiola, ceea ce nu poate spune însă despre Diego Simeone. 

Şi jucătorul este pe placul lui Guardiola, care a găsit în el înlocuitorul perfect pentru Fernandinho. În vârstă de doar 23 de ani, Rodri are deja şapte selecţii în naţionala Spaniei, iar sezonul trecut a jucat nu mai puţin de 47 de meciuri pentru "Atleti". 

Crescut de Atletico Madrid, Rodri a debutat în fotbalul profesionist la Villarreal şi a fost răscumpărat de clubul din capitala Spaniei în 2018, pentru 28 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: rodriatletico madridguardiolacity 

viewscnt
Articole similare