Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, ofertă astronomică pentru Erling Haaland! Cât oferă "cetăţenii"

Manchester City, ofertă astronomică pentru Erling Haaland! Cât oferă "cetăţenii"

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (20 de ani), super golgheterul Borussiei Dortmund, e la mare căutare printre cluburile importante din Europa. Presa internaţională scrie că Manchester City pregăteşte o ofertă astronomică pentru a obţine semnătura starului norvegian de pe Signal Iduna Park.

Manchester City, ofertă astronomică pentru Erling Haaland!

Manchester City caută un atacant, iar Kane şi Haaland sunt variantele cele mai vehiculate, dar se pare că Pep Guardiola s-a hotărât asupra norvegianului. Erling îi va călca pe urme lui Alf-Inge Haaland, tatăl său care a jucat pentru "cetăţeni" în urmă cu mai mulţi ani. Site-ul fichajes.net, care-l citează pe jurnalistul Ekrem Konur, scrie că Manchester City e gata să "spargă banca" pentru atacantul de la Borussia Dortmund.

Potrivit sursei citate, Manchester City pregăteşte o ofertă de 130 de milioane de euro pentru Erling Haaland, dar are concurenţă serioasă. Real Madrid şi Chelsea sunt şi ele interesate de transferul vârfului de atac din Norvegia. Totuşi, se pare că Dortmund i-a stabilit un preţ şi mai mare şi nu va accepta să se despartă de Haaland pentru mai puţin de 180 de milioane de euro.

Erling Haaland a marcat 41 de goluri şi a livrat 12 pase de gol în 41 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut alături de Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: manchester cityofertaerling haalandborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare