Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City pregăteşte o ofertă de 85 de milioane de euro pentru Isco de la Real Madrid

Manchester City pregăteşte o ofertă de 85 de milioane de euro pentru Isco de la Real Madrid
Comentarii

Clubul Manchester City pregăteşte o ofertă de 85 de milioane de euro pentru mijlocaşul echipei Real Madrid, Isco, dorit cu insistenţă de antrenorul formaţiei britanice, Pep Guardiola, informează The Sun.

Mijlocaşul spaniol, în vârstă de 25 de ani, a refuzat două oferte de la Manchester City, în trecut, preferând să rămână pe Santiago Bernabeu. Totuşi, de această dată, Isco ar fi dispus să se transfere la gruparea de pe Etihad Stadium, unde ar avea ocazia să lucreze cu Guardiola. Tehnicianul spaniol a ratat, în ianuarie, transferurile lui Alexis Sanchez şi Riyad Mahrez, iar în vară îşi doreşte să îşi îmbunătăţească ofensiva.

"Manchester City îl doreşte de ceva vreme pe Isco, dar el a refuzat toate ofertele primite până acum. Acum, însă, vrea să joace sub comanda lui Guardiola", a spus o sursă din cadrul clubului de pe Etihad, conform The Sun.

Arsenal şi Manchester United sunt, de asemenea, interesate de fostul mijlocaş de la Malaga, notează sursa amintită.

Isco joacă la Real Madrid din 2013, când a fost transferat de la Malaga pentru 30 de milioane de euro. De atunci, a adunat 231 de meciuri, 40 de goluri şi 52 de pase decisive.

Afla mai multe despre: iscoreal madridmanchester citytransfer 

viewscnt
Articole similare