Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City e în sferturile Ligii Campionilor, după două victorii în faţa Realului! Seară de coşmar pentru Raphael Varane

VIDEO | Manchester City e în sferturile Ligii Campionilor, după două victorii în faţa Realului! Seară de coşmar pentru Raphael Varane
Comentarii

Manchester City s-a impus cu acelaşi scor ca cel din meciul tur cu Real Madrid, scor 2-1, şi a obţinut calificarea în sferturile Ligii Campionilor, unde va da peste Olympique Lyon.

Raphael Varane a avut parte de un meci de coşmar în deplasarea de la Manchester City. Fără Sergio Ramos, care a fost suspendat, fundaşul francez a fost omul în care Zidane şi-a pus toate speranţele pentru defensiva Realului.

Însă Varane a greşit grav şi a fost deposedat de Gabriel Jesus, care l-a lăsat apoi pe Sterling cu poarta goală. Englezul a marcat simplu, încă din minutul 9, însă Benzema i-a readus în joc pe "galactici" cu o lovitură de cap plasată perfect, după o acţiune superbă a lui Rodrygo.

Deşi Real mai avea nevoie de un singur gol pentru a trimite partida în prelungiri, speranţele madrilenilor s-au năruit în minutul 68. Acelaşi Varane s-a făcut de râs cu două gafe uriaşe în aceeaşi fază, Gabriel Jesus a profitat şi a marcat pentru 2-1.

Astfel, Manchester City s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe Olympique Lyon, care a trecut de Juventus în optimile competiţiei.

Leipzig, Atletico Madrid, Atalanta şi PSG s-au calificat în optimi în martie, înainte de întreruperea competiţiei din cauza pandemiei de coronavirus.

Partidele Bayern Munchen – Chelsea Londra (în tur 3-0 pentru Bayern) şi FC Barcelona – Napoli (în tur 1-1) se vor disputa sâmbătă, în direct la Telekom Sport.

În sferturile de finală vor avea loc următoarele dueluri:

  • Manchester City (Anglia) - Olympique Lyon (Franţa)
  • Leipzig (Germania) - Atletico Madrid (Spania)
  • Napoli (Italia) / FC Barcelona (Spania) - Chelsea (Anglia) / Bayern München (Germania)
  • Atalanta (Italia) - Paris Saint-Germain (Franţa)

Manchester City - Real Madrid 2-1
Au marcat: Sterling '9, Jesus '68 / Benzema '28

Manchester City: Ederson - Kyle Walker, Laporte, Fernandinho, Cancelo - Rodri, Gundogan, De Bruyne - Foden, Gabriel Jesús, Sterling.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Militao, Mendy - Casemiro, Kroos, Modric - Rodrygo, Benzema, Hazard

Min. 68 - GOOOOOOL Manchester City! Varane gafează din nou, Jesus profită şi marchează pentru 2-1

Min. 28 - GOOOOOOL Real Madrid! Karim Benzema egalează, după o fază superbă creată de Rodrygo, iar echipa lui Zidane revine în cursa pentru calificare

Min. 9 - GOOOOOOOL Manchester City! Sterling deschide scorul, după o greşeală uriaşă a lui Raphael Varane

Min. 1 - A început partida dintre Manchester City şi Real Madrid. În tur, echipa lui Guardiola s-a impus cu 2-1


Un adevărat ”Clasico” în UEFA Champions League, scriu spaniolii. Meciul care poate decide una dintre finalistele UEFA Champions League, scriu britanicii. Confruntarea retur dintre cele două mari forţe din La Liga şi Premier League va putea fi urmărită vineri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

Manchester City - Real Madrid LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1, vineri de la ora 22:00

Pep Guardiola şi Manchester City au cucerit Madridul în partida tur. Kevin de Bruyne a făcut un meci perfect, iar City a câştigat pe Estadio Santiago Bernabeu, scor 2-1. Pandemia a răsturnat cumva calculele iniţiale, dar noua campioană a Spaniei are speranţe că va putea întoarce rezultatul dublei manşe în partida retur. TAS a judecat cazul suspendării lui Manchester City din Liga Campionilor şi a decis că, la apel, formaţia engleză să nu mai fie suspendată. "Cetăţenii" vor putea juca în competiţia stelelor, chiar dacă UEFA a dictat o suspendare de doi ani pentru încălcarea fair-play-ului financiar. Astfel, partida retur cu Real Madrid nu mai pare să fie singura miză a sezonului care se anunţa unul de totul sau nimic pentru ”cetăţeni”. Chiar şi-aşa, City vrea calificarea, iar bookmakerii o consideră printre favoritele la câştigarea competiţiei.

Trupa lui Pep Guardiola are totul. Omogenitate, ambiţie, entuziasm, un antrenor mare, un lot foarte echilibrat şi foarte puternic, precum şi dorinţa incontestabilă de a pune mâna pe un mare trofeu european. De partea celălaltă, Real Madrid are de partea sa tradiţia şi uriaşul pedigree european. Un antrenor care se pliază perfect pe ceea ce vrea Real Madrid, jucători de top şi un moral fantastic, după ce gruparea blanco a redevenit campioana Spaniei.

”Doar Real Madrid poate întoarce pe orice teren din lume, orice dublă manşă” susţine Sergio Ramos. Cumva, căpitanul madrilenilor are dreptate. Fără doar şi poate, Real Madrid, desemnată echipa secolului trecut în fotbalul mondial şi regina Europei când vine vorba de trofee europene, a demonstrat de nenumărate ori că poate întoarce orice dublă manşă. De această dată, City ştie ce are de făcut. Echipa lui Guardiola nu-şi permite să joace la remiză, chiar dacă se poate califica şi cu o înfrângere, 0-1. City are o mentalitate de echipă hiper ofensivă şi aşa va trata şi manşa retur cu Real Madrid. Los Blancos şi-au câştigat statutul de echipă care se apără perfect de la venirea lui Zidane, iar după pandemie a câştigat absolut totul. Cu o defensivă ermetică, bine organizată şi un portar care pare să fie printre cei mai buni din lume la această oră.

Manchester City - Real Madrid LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1, vineri de la ora 22:00

Într-un interviu acordat presei spaniole, Emmanuel Adebayor, fost fotbalist atât al celor de la Real Madrid, cât şi al echipei britanice a mărturisit că nu o vede pe Real Madrid favorită. În manşa tur, City a câştigat în Capitala Spaniei, scor 2-1: ”Dacă îl aveau pe Cristiano Ronaldo, erau favoriţi. Real Madrid a ştiut ce pierde, poate că sperau că va apărea un alt Cristiano Ronaldo. Dar nu e aşa. Va fi un meci foarte greu, dar după părerea mea, pe Santiago Bernabeu, Manchester City a fost echipa mai bună” a mărturisit Adebayor. Ronaldo nu va fi pe teren, dar Real Madrid are numeroase argumente de partea sa. Printre ele, Karim Benzema, probabil omul sezonului pentru Zinedine Zidane şi compania.

Manchester City nu va conta pe Sergio Aguero, care aproape sigur nu va fi recuperat pentru acest duel. Benjamin Mendy este suspendat, astfel că Guardiola ar putea apela la Joao Cancelo ca fundaş stânga. Real Madrid şi-a anunţat deja lotul de 24 de jucători pentru acest meci. Gareth Bale şi James Rodriguez nu au fost incluşi în lot, în timp ce Mariano Diaz este absent din cauza COVID-19, după ce a fost testat pozitiv. Marea absenţă este însă Sergio Ramos, suspendat după meciul tur. El va face totuşi deplasarea cu echipa la Manchester.

Echipe probabile

Manchester City: Ederson; Walker, Fernandinho, Laporte, Cancelo; Rodri, Gundogan, De Bruyne; Sterling, Gabriel Jesus, Mahrez

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Militao, Mendy; Casemiro, Modric, Kroos; Hazard, Benzema, Asensio

Afla mai multe despre: manchester city - real madrid 

viewscnt
Articole similare