Experiențe împreună.
You are here:

Manchester City s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Guardiola îşi laudă echipa

Manchester City s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Guardiola îşi laudă echipa
Comentarii

Manchester City s-a calificat a doua oară în istorie în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), în deplasare, pe Borussia Dortmund, în manşa a doua sferturilor de finală.

City s-a impus şi în tur, cu acelaşi scor.

Anterior, Manchester City a ajuns în semifinalele Champions League doar în ediţia 2015/2016, sub conducerea antrenorului chilian Manuel Pellegrini. Cetăţenii au fost eliminaţi atunci de Real Madrid, după 0-0 la Manchester şi 0-1.
Tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a declarat după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor că formaţia sa a arătat personalitate în confruntarea cu Borussia Dortmund şi a jucat extraordinat aproape toată partida.

 „Suntem incredibil de bucuroşi că suntem în semifinale, între cele mai bune patru echipe din Europa. Am jucat extraordinar în ultimele 30 de minute ale primei reprize şi în a doua repriză. Am arătat personalitate şi am reuşit. Este incredibil ce am reuşit”, a spus Guardiola.

Edin Terzic, dezamăgire mare

De cealaltă parte, Edin Terzic (Borussia Dortmund) a declarat că este frunstrant felul în care echipa sa a ratat calificarea în faza următoare. „Suntem dezamăgiţi, evident. Manchester City a jucat extraordinar în ambele meciuri şi a meritat calificarea. Este frustrant că am ratat calificarea primind astfel două goluri. Ni s-a spus clar înainte de startul sezonului: dacă mingea atinge braţul este o încălcare a regulilor. Nu am avut noroc în ceea ce priveşte deciziile arbitrilor în aceste şapte zile”, a afirmat Terzic.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO